Oferta

148.65lei

Pătrat de Hârtie de Filtru Calitativă Ulei Detecta Laborator, Hârtie de Filtru 30cm*30cm Industriale În Cercetare Preda Experiment 100 / PK

Adaugă o recenzie

Dimensiune: 30cm * 30cm

Pachet: 100 / pk

Diafragma de repede de filtrare este de 80-130 microni

Diafragma de mediu de filtrare este de 30-50 microni

Diafragma de lent de filtrare este de 1-3 microni

Caracteristici produs: Mari hârtie de filtru, de asemenea, cunoscut sub numele de hârtie de filtru calitativă.Acesta este un filtru de hârtie utilizate în mod obișnuit în laboratoare chimice pentru filtrarea de sedimente și materii solide în suspensie.Sa conținut de siliciu este mai mare decât cantitative hârtie de filtru, și are o anumită cantitate de cenușă după ardere.

Potrivit filtrul aperture size, hârtie de filtru este împărțit în viteză rapidă, viteza medie și viteza lentă.Marcat pe banda de caseta în alb, albastru și roșu, respectiv.

Mare de hârtie de filtru folosi pastă de bumbac sau rafinat, pastă kraft ca materie primă, după ce a învins gratuit, și apoi impregnat cu acid clorhidric fibre de purificare, mașină de fabricare a hârtiei într-un proces lent de presă făcute de joasă presiune.

Cum de a alege rata de filtrare?

În funcție de diferite tipuri de cantitatea de opțiuni.Când filtrare precipitate coloidale, cum ar fi hidroxid de fier și alte substanțe, vă rugăm să alegeți viteza de rapid; atunci când filtrarea cristale fine, cum ar fi sulfat de bariu raport vă rugăm să alegeți viteza lentă .

Etichete: chimie arte, chimie imagine, chimie material, carte de chimie, google chimie, mw chimie, cravata chimie, chimie biologică, chimie chemic, dispozitiv de chimie
Numărul De Model 30cm*30cm
Rata de filtrare Rapid/Mediu/Lent
Nume De Brand JVLAB
Pachet 100/PK
Dimensiune 30cm*30cm
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare