Oferta

19.28lei

29.65lei

4-Pin IDE la 1 la 5 SATA SATA Cablu de Alimentare Adaptor de Splitter Cabluri 18AWG Negru cu Mâneci 40cm Pentru PC Server

Adaugă o recenzie

4-Pin IDE la 1 la 5 SATA SATA Cablu de Alimentare Adaptor de Splitter Cabluri 18AWG Negru cu Mâneci 40cm Pentru PC Server

Suport de Dropshipping și comerț cu Ridicata.

100% Originale și de Bună Calitate, cu acces Gratuit După-vânzare de Garanție.

1.4 Pin la unu la cinci, unu la cinci hard-disk SATA de grup, hard disk cușcă cablu

2. 4P priză de putere cu mare putere de aprovizionare, 5 SATA, si 4CM distanța, astfel încât cablajul între 5 hard disk-uri pot fi aranjate frumos și aranjat pentru cablare ușoară

3. Produsul este fabricat din 18AWG pozitiv standard de sârmă, sârmă de cupru cositorit de bază, permanent suporta curent mare de alimentare, sursa de alimentare este mult mai stabil și în condiții de siguranță

4. Suprafața exterioară este din PVC, cu izolație bună și ignifugare, o utilizare mai sigură, firma tenacitate, durabil și nu este ușor de a sparge

5. Cablu paralel de design, nu este nevoie pentru a acoperi rețea, firele nu sunt împrăștiate, face firul curat, plat și paralele de sârmă corp, și convenabil de cabluri perforare, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Unu la cinci hard-disk SATA cablu de extensie

Culoare: Negru

Sârmă material: PVC

Conductor material: cupru cositorit

Sarma model: 1007 18AWG

Interfata: 1 alimentare 4P feminin soclu, 5 interfețe SATA

Produs lungime: 40cm

Produs greutate: 30g

Conținutul Pachetului:

1*SATA hard disk-cablu de extensie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Noulsite.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Vă rog să observați că noi nu va fi responsabil pentru plata taxelor vamale.Vă rugăm să vamale clearance-ul de unul singur.

4.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Noulsite.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Etichete: caz server, cablu ide usb, ios adaptor usb pc, de sex masculin cablu ide, putere sata splitter, pc-ul sata la usb, cablu monitor pc, sata cabl, ide sata adaptor dual, personalizat cu mâneci cabluri
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Tip Cablu De Alimentare

Scrie o recenzie

Produse similare