Oferta

34.64lei

49.51lei

Portabil Transportă Proteja Husă Proteja Caz pentru + LCD Scut de Film Protector de Ecran pentru GPS Garmin GPSMap 78 78 78sc

Adaugă o recenzie

modname=ckeditor

Caz Descriere: Buna calitate a treia parte a produsului.Design simplu pentru funcționalitate, durabilitate și protecție.Acest caz a subevaluate arata bine cu un capac negru.Interior moale pentru a proteja elementul atunci când nu este în uz.Mare lungime zip face accesul la dispozitivul dvs. rapid și simplu.

Caz Caracteristici: Compact și a făcut dintr-un material durabil mulded EVA.DIMENSIUNI: 7.9*3.3*2.8 inch

Ecran Portector Descriere: Prepetitive scris, atingând, sau zgarieturile nedorite.Usor de instalat, auto-aderă la suprafața ecranului.Se va lasă reziduuri lipicioase dacă vă decideți să-l elimina mai târziu.Explozie-dovada film cu sensibilitate ridicată vă oferă touch confortabil sentiment.Dimensiune & Fit : Pre-tăiate, exact DOTATE cu modelul din titlu anunt numai.Suprafață: Netedă, nu de cauciuc simt.

Cantitate: 1buc* Portabil EVA Caz 1pack * Ecran protector pentru GPSMap 78s

CULOARE:

Toate imaginile sunt luate de către fotografi profesioniști sub lumina de studio.Deoarece culorile variază între diferite condiții de lumină, monitoare diferite și chiar diferite persoane, culorile reale articol pot fi ușor diferite de culorile din imagine.Diferenta de culoare nu este un defect de calitate.

GPS-ul este doar în scopuri demonstrative și NU sunt incluse pentru vânzare.

Etichete: garmin gpsmap 62, interfață de afișare, caz tomtom, timp țigări caz, Garmin, garmin echomap sounder, pan bmw, garmin 495, garmin gpsmap, garmin 78
Design Simplu
Tip Husă
Nume De Brand ickoy
Funcția Anti-knock
Caracteristici Preveni GPS-ul dvs. de praf și noroi.
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Dimensiune 7.9*3.3*2.8 inch

Scrie o recenzie

Produse similare