Oferta

71.73lei

130.40lei

2 In 1 Rapid Sling Puck Joc De Masă De Foosball Câștigător Hochei, Fotbal, Bord Familia Copilului Interactive Distracție Partid Jucarii Cele Mai Bune Cadouri

Adaugă o recenzie

Descriere:

Material: Pin

Dimensiuni: 47*24.5*2.5 cm (Datorită măsurare manual, va exista o eroare de 1-3mm.)

Caracteristică:

1.Mare joc de bord: un excelent joc de bord, vă puteți juca și să se distreze cu familia și prietenii, astfel încât să nu va fi plictisit în timpul liber, și puteți petrece timp fericit cu familia și prietenii.

2.Din lemn masiv materiale: cadru din lemn masiv și piese din lemn sunt ecologice, frumos și durabil.Ușor și compact, ușor de transportat, se poate juca pe masă sau pe podea, în orice moment. 3.Îmbunătățirea coordonării mână-ochi: Suspendat Pas este un rapid-paced joc de acțiune.Îmbunătăți copilului coordonarea mana-ochi și de a spori abilitățile motorii fine pentru a extinde atenția copilului.Exercitii fizice copii coordonarea mana-ochi si capacitatea de concentrare, pentru a îmbunătăți flexibilitatea de degete în procesul de utilizare mâna și creierul, și de a dezvolta imaginația ta, spațiu și gândirea creativă.

4.Design Perfect: buna masa din lemn este ușor de transportat atunci când călătoresc.Ambalaj simplu, nu ocupă spațiu, poate fi efectuată în timp ce joacă, este lumina și ușor de transportat.

5.Cel mai frumos Cadou:Aceasta este o înaltă calitate, din lemn de hochei pe gheață joc, un joc rapid și joc inteligent, un frumos cadou pentru familie și prieteni, și un joc distractiv și interactiv, copiii se pot juca cu parintii sau prietenii.Procesul de joc poate spori sentimentele printre ei și de a ajuta ei pentru a obține o memorie minunată împreună.

Pachetul Include:

1 buc 2 in 1 tabla de Șah

10buc Piesă de Șah

60pcs Gobangs

Etichete: lemn copaci jucarii, joc, tabla de joc, altar vrăjitoare, puc de hochei, femei kituri de fotbal, rochie de elza, weasley, tort de hochei, infinity pandantiv cu numele
model cu dungi
Numele Jocuri De Petrecere
Origine NC(de Origine)
Dimensiune 47*24.5*2.5cm
Material Lemn;
Numărul De Model 200000376
Ocazie de anul nou

Scrie o recenzie

Produse similare