Oferta

1 395.70lei

De înaltă Calitate CF52 Panasonic Toughbook cf-52 CF 52 laptop cu hdd de 1tb, 4gb RAM gata să lucreze usb wifi funcția calculator PC Win7

Adaugă o recenzie

De înaltă Calitate Panasonic cf52 toughbook cf-52 laptop cu hdd de 1tb, 4gb RAM în mare promovare usb wifi funcția calculator pc

Configurația Hardware:

Sistem de OPERARE: Win7

Limba: Engleză

Ecran: 15.4-inch, 1920x1200 ecran

CPU: Intel P8400, P8600, i5 520m, i5 2540m

Hard disk: 1000gb HDD

RAM: 4 gb

Produs Infornation:

Model No: P. anasocin CF52

a doua parte (90% noi)

Putem furniza, de asemenea, Toughbook CF19, CF30, CF31, CF53

Pachetul inncludes:

1 buc x la mâna a Doua Toughbook CF52 laptop

1 buc x 1TB HDD

1 buc x adaptor de Alimentare

Termenii De Livrare: 1. Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume. 2. Acest pachet va fi trimis prin Hongkong Post Airmail,EMS,UPS, DHL sau ARAMEX .

3. Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.Timp de transport maritim: A. 1 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii după ce a primit plata.B.Timpul de expediere este de aproximativ 2 până la 5 zile prin DHL/UPS,5-14 zile prin HK POST de AER și EMS la nivel Mondial.C.Notă: sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Alegerea China Post Air mail (HongKong Post Air Mail),va Rog.D.Notă :vă poate oferi Numărul de Urmărire pentru tine ,dar nu Poate garanta că veți sosi timpul pentru mărfuri .cumpărătorul va suporta consecințele.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Politicile De Returnare: 1. Acest produs este realizat de către China, Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, astfel încât să puteți returna bunurile la noi, elementul ar trebui să fie în aceeași stare în care a fost livrat la tine. .vă rugăm să ne contactați rapid, am putea face schimb cu tine, dar cumpărători este responsabil pentru returnarea transportul cost . 2. Dacă aveți orice element proplem, doar ne e-mail rapid, vom face noastre cele mai bune pentru slove în 24 de ore, vă rugăm să nu?t lăsați feedback-ul rău înainte de a ne contacta, nu este cel mai bun mod de a slove proplems.Vă mulțumesc!Dacă doriți mai multe elemente ne pot da un discout,vă mulțumesc!

Sfaturi Foarte Importante: 1. în măsura în care știm , FRANȚA și TURCIA au stricte privind politica de import.deci, în cazul în care pachetul este de gând pentru cei țară,trebuie să destul de familiarizat cu politica și spune-ne care este cel mai bun. 2. dacă sunteți din Brazilia ,trebuie să furnizeze NUMARUL CPF(codul FISCAL) pentru noi.

3. dacă nu puteți obține pachetul datorită politicii în țara dumneavoastră,noi nu va purta pierdut .Sper că puteți înțelege.

4. cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe Vamale!

Etichete: laptop panasonic toughbook, laptop x200t, ECU Deschideți Capacul Instrument, tester port usb de laptop, 4tb usb flash drive, cf 52 panasonic, panasonic toughbook, toughbook, memorie ram tester, cf52
Înălțime Element 5inch
Tensiune 12V
Articol Greutate 4kg
Element De Lungime 15inch
Garanție un an
Caracteristici Speciale instrumentul de diagnosticare auto
Extern De Certificare De Testare ce
Versiune Software cea mai recentă versiune
Numele Modelului CF52 toughbook
CPU Intel i5
Calitate De Înaltă Calitate
Pachet Pachet Standard
Livrare ePacket, EMS, DHL, Fedex și așa mai departe
Numele produsului Panasonic cf52
Putere W
Lățime Produs 10inch
Transport Rapid și în condiții de Siguranță
Tip De Element Mecanice Testeri
Nume De Brand AARBXUS
Versiune Hardware Cele mai noi
RAM 4GB
culoare ca spectacol cinematografic
Electronice Da
Ecran 15.4 inch
Tip De Material Metal și Plastic

Scrie o recenzie

Produse similare