Oferta

87.91lei

123.84lei

Portabil USB cu Ultrasunete Nebulizator Portabil Mini Nebulizator Ultrasonic Inhalator pentru Astm Mașină Baterie Multifunctionala

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

Portabile și de mână

Aceasta este un fel de uz casnic dispozitiv de atomizare, mâner, compact și ușor, ușor de transportat, ușor de utilizat, în orice moment și oriunde.Tăcut, particule fine, mare ceata afara sumă, mai puțin de reziduuri, rapid.

Particule Fine

Nebulizator particule pot ajunge la 1-5µm, absorbția medicamentului este mai suficient, mare, ceață, fine particule atomizate.

Atomizarea modul

Două tipuri de atomizare metode pot fi selectate în funcție de situație, care este, masca de atomizare (împărțit în om și copil măști) și purtător de cuvânt atomizare.

Potrivit oamenilor

Operație simplă de buton și ușor de folosit, potrivit pentru toate vârstele, în special pentru copii și care nu sunt destul de vechi pentru a utiliza în mod corespunzător inhalatoare sau adulți și seniori cu astm sever.

Practice și Utile

Conceput pentru a ajuta administra medicamente și umiditate în aer pasaje, nebulizator portabil ajută la controlul simptomelor respiratorii și slăbiți secretii in plamani.

Multifunctional

Produs Ideal pentru familii, folosit pentru frumusete.În afară de îngrijire a pielii și folosit pentru interior,umidificare într-un puternic și eficient.

Funcționare silențioasă și protecție Automată

Funcționare aproape silențioasă, nivelul de zgomot cât mai scăzut ca 30 dB.Atunci când nivelul apei este mai mic decât nivelul apei comutator, atomizor,va opri în mod automat de lucru.

Caietul de sarcini:

Tip: Nebulizator Ultrasonic

Cantitate: 1 BUC

Material: ABS

Culoare: Alb si Albastru

Putere: 2W

Configurația de putere: DC5V/1000mA

Atomizate particule: 1-5 µm

Atomizarea rata: ≥0,2 ml / min

Cana capacitate: minim de aproximativ 0,5 mL, maxim 8 ml

Zgomot: ≤50 db(A)

Frecventa de operare: 120KHz ± 10%

Dimensiuni: 10*4.5*4.5 cm/3.93*1.7*1.7 inch

Greutate netă: 220.0 g/7.76 oz

Pachet:

1 * atomizor

1 * adaptor

1 * masca adult

1 * copii masca

1 * atomizate purtător de cuvânt

1 * capac de praf

1 * putere cablu de extensie

1 * Manual De Utilizare Engleză

1 * cutie de culori

Etichete: sandale bata gotic, maieu v femeie, pixel 4a blocare card, femeii pulover fata, apa geamandură de pescuit, pixel 3a neon caz, masca copil inhalator, apel wireless inel, vinil mașină de rugină roșie
Numărul De Model Nebulizator Ultrasonic
Nume De Brand powstro
Tip USB Cooler
Pachet Da

Scrie o recenzie

Produse similare