Oferta

57.77lei

Cusdie Nichel-Metal D&D Zaruri cu Dragon Font, 7 Buc DND Zaruri, Zaruri Poliedrice Set, pentru Joc de Rol MTG Pathfinder

Adaugă o recenzie

Cusdie Metal DND Zaruri cu Dragon Forma Fontului

FONT UNIC ȘI UȘOR DE CITIT

Acesta este font unic pe piață, care folosesc "dragon", ca temă de design, mai aproape de DND joc.Cu ușor de citit numere, vă puteți concentra mai mult pe jocuri și a obține o mai bună sentiment de joc cu joc de grup.

GREUTATEA FRUMOS SI BINE ECHILIBRAT

Aceste metale zaruri sunt realizate cu mediu aliaj de zinc.Greutatea netă totală este de 6.67 OZ(189g), care este mai greu decât alte zaruri normale stabilite.Aceste zaruri va aduce o substanțială simt în mâini, rola perfect, și să fie bine echilibrat pentru a asigura un joc corect.

UTILIZATE PE SCARĂ LARGĂ

Acest zaruri set este perfect pentru o masă de zaruri RPG jocuri, cum ar fi Dungeons and Dragons, Shadowrun, Pathfinder, Magic the Gathering, Heroscape, Lume Sălbatică, Warhammer, Yahtzee, și multe alte zaruri-joc bazat.Puteți, de asemenea, le folosesc pentru jocuri de matematica și de predare.

Etichete: zaruri dnd, zaruri rpg, zaruri set metall, egipt dnd zaruri set, cub de metal zaruri, dd metal, zaruri set, card de mtg, mppt 60hz, dnd
Origine NC(de Origine)
Tip zaruri
Categorie Digital Zaruri
Material Aliaj de zinc
Nume De Brand cusdie

Scrie o recenzie

Produse similare