Oferta

31.22lei

55.75lei

30cm Pom de Craciun Cu Lumini Decoratiuni de Craciun Desktop Mini Brad de Craciun Cadouri de Craciun

Adaugă o recenzie

30cm Pom de Craciun Cu Lumini Decoratiuni de Craciun Desktop Mini Brad de Craciun Cadouri de Craciun

Descriere: 1. Există 1 desktop pom de Crăciun, 1 copac de top star, 1 limba engleză numele de înmatriculare, 2 arcuri, 2 bile de Crăciun, 1 con de pin, 1 carja, 1 culoare cupru sârmă de lumină (ai nevoie de 2 baterii AA), 2 mini pungi de cadouri, și 2 clopote în pachet.

2. După setare, mini masă de copac este de 12 cm înălțime.Compact și economie de spațiu, acesta poate fi utilizat cu diferite decoratiuni, cum ar fi fructe de padure rosii, pom de sus de stele, conuri de pin, etc. Puteți asambla desktop copac oriunde.

3. Mini brad de Craciun este confectionat din PVC, ușor și durabil, puternic și fără gust, ușor pentru a stoca și de îngrijire.Reutilizabile, trebuie doar să plătească o dată și îl puteți folosi pentru totdeauna!

4. Ușor pentru a stoca și de loc.Masă de Crăciun copac este exact aceeași culoare ca și copac real de Craciun-doar mai mici în dimensiune.Economisi spațiu, fiecare accesoriu este ambalat individual.Ai nevoie doar pentru a deschide pachetul, slăbiți pomul de Crăciun, și apoi decora pom de Craciun mini-vă cu decoratiuni in pachet.

5. Gamă largă de aplicații.Desktop pomul de Crăciun este decorul perfect pentru Crăciun, masă centru de piese, cadouri de Craciun, decoratiuni, cadouri de vacanță, foto și recuzită.Este potrivit pentru plasarea pe birouri, mese, mantale, blaturi de bucatarie, ferestre de dafin, etc.

Caietul de sarcini:

Numele: Ornament Pentru Pomul De Craciun Desktop

Material: PVC

Dimensiune: 30*15 cm/11.81*5.91 inch

Greutate: aproximativ 155 g

Lista De Ambalare:

1*Desktop Ornament Pentru Pomul De Craciun

Etichete: autocolant școală ebraică, bujie încălzire v78, xiaomi 70 pro baterie, în formă de l elastic acoperi, kookaburra ghid marimi, de lux cazul samsung 3, sticker samsung ceas, femeia parul cret clip, micor interior avion rc
Luminos Da
Greutate about 155g
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare