Oferta

129.12lei

140.36lei

1000W 20A ZVS Încălzire prin Inducție Mașină Ventilatorului de Răcire PCB Tub de Cupru 12-36V cu alamă bobina

Adaugă o recenzie

1000W 20A ZVS Încălzire prin Inducție Mașină Ventilatorului de Răcire PCB Tub de Cupru 12-36V

Caracteristică:

Folosind o mare de PCB layout design, bună disipare a căldurii și de mare putere, built-in ventilator de răcire poate pentru DIY jucători de la piese de mici dimensiuni călire, recoacere și alte tratament termic, poate fi, de asemenea, asociat cu un grafit creuzet de topire de aur, argint, cupru, aluminiu și alte metale, rapidă și încălzire uniformă, foarte convenabil.

Placă de încălzire cu mare PCB design, componentă layout este rară la căldură disipare de putere linie de design, poate crește curentul radiație de căldură este mai mic și mai stabil anti static 42*35 de mari dimensiuni radiator, efect de disipare a căldurii este bun.

La terminalul de ieșire din cei trei piloni ai paralel și 300V/25A terminale, două moduri de ieșire, ușor de utilizat în diferite cerințe.

Sursă de alimentare de 12V este direct introdus de pe bord.

Inducție de încălzire de alimentare este recomandat să folosiți mai mult de 24V10A comutare de alimentare, cu atât mai mare tensiunea, cu atât mai actuală, cu atât mai mare putere de încălzire, cu atât mai repede viteza de încălzire.

Caietul de sarcini:

Tensiune de intrare: 12V-36V (recomandat 24V)

Cerințe de alimentare:

Mai puțin de 12V≥5

Mai than15V ≥10A

Dimensiune produs: 90* 150*75 mm

Pachetul include:

1 x Mașină Încălzire

1 x Bobina

Etichete: căldură masina de inductie, digital regulator de putere, induct căldură, inducție zvs, diy pcb set, căldură de inducție instrument, bobina tub de cupru, Yokogawa, nit lipire, o singură fază stabilizatori
Nume De Brand dower mine
Compatibil Marca/Model NICI unul
Cu USB no
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model ZVS

Scrie o recenzie

Produse similare