Oferta

158.57lei

211.42lei

Maxgeek Mini Analizor Logic 100MHz Max Rata de Eșantionare 16CH Suport USB 1.2.10 Software

Adaugă o recenzie

Mini 16 Analizor Logic USB 100M Max Rata de Eșantionare 16CH Versiune 1.1.34 Suport 1.2.10 Software

Upgrade-ul de configurare:

- Cablu USB va fi mai de lux, cablu USB.

- Configurația de un singur fir de plastic DuPont linii înlocuit 20PIN marcajul linie, mai ușor de utilizat.

- Carcasa de plastic de configurare s-au alăturat patru clipuri.

Descriere Produs:

- Suport 1.1.34 software-ului.Ulterior upgrade-uri de software și suport.

- 2016+ Noi logic16 USB 100M analizor logic BRAȚUL FPGA decoder instrument 1.2.10 versiune

- Suport pentru cele mai recente 1.2.10 software-ului.Și sprijin follow-up upgrade de software.

- Suport pentru cea mai recentă versiune oficială 1.2.10 software: o interfață rece, o experiență de utilizare mai bună.Hardware-ul are, de asemenea, o nouă descoperire

- Aveți nevoie pentru a sprijini hardware-nivel lățime de declanșare.Sugerează că astfel de produse, înainte de a confirma dacă pentru a sprijini cea mai recentă versiune de software!

- Inclusiv SPI, UART, POATE, JTAG, 1-WIRE și alte tipuri de sprijin de până la 17 tipuri de protocol serial de analiză.Acoperă aproape toate comune serie de câmp și la nivel de autobuz-nivel de autobuz protocol.

- Nostru Logic16 deja o versiune compatibila de la 1.1.14 să 1.1.23 versiune de fiecare sistem de operare pentru toate versiunile de software.

- Cumpăra o calitate excelentă, preț rezonabil 16 analizor logic.

- Software-ul descărcat direct de pe oficial, nu necesită utilizarea de modificare a software-ului de PC.

Vești bune:

- oficial, și o nouă versiune de software 1.2.3, în ceea ce privește aspectul și de performanță are un foarte mare pas înainte.Produsul sprijină pe deplin software-ul oficial.

- Când descărcați oficial este lent, am descărcat în unitate de rețea la adresa: http: //pan.baidu.com/s/1eQnHULG

- După ce descărcați cele mai recente 1.2.3 versiune a software-ului, rula offline experiență de neegalat de lux și interfață ușor de utilizat.

- Am introdus un 500M de 32 mod de analizoare logice, suport perfect LOGICA, în timp ce 16 sprijină, de asemenea, 500M de colectare a datelor și analiza pentru a sprijini 32-canal de date de achiziție de date, de detalii Click pentru a vizualiza

Recent atenția un forum important pentru noua versiune a 1.1.20 versiune a software-ului,intrările sunt enumerate aici:

- Produsul suport de 1.1.14 la versiunea 1.1.20 pentru toate versiunile curente de fiecare platformă de sprijin.

- 1.1.18 versiune, și înainte de interfața software-ul a fost determinat să nu fi update oficial.

- Cea mai recentă versiune a software-ului este 1.1.20, 1.1.19 software-ul în plus față de modificarea BUG, dar, de asemenea, adaugă o mulțime de caracteristici utile, cum ar fi culoarea de afișare a canalului, protocol analitic lista, impulsului de declanșare, etc., nu trebuie ratat!

- Cea mai recentă versiune 1.1.20 descărca software-ul este o adresa (un exemplar din bara de adrese a browserului pentru a deschide):

- Am făcut o nouă versiune a software-ului manuale detaliate, vă rugăm să cereți cu proprietarul după cumpărare.

- Software-ul a fost actualizat la versiunea 1.1.23, suport perfect pentru produsele noastre.

- Suport oficial pentru cea mai recentă versiune 1.1.20 software: interfață rece, experiență de utilizare mai bună.Hardware-ul are, de asemenea, o nouă descoperire, necesită suport hardware la nivel de lățime de declanșare.Propunere înainte de astfel de produse pentru a confirma dacă pentru a sprijini cea mai recentă versiune a software-ului!

Întrebări Frecvente:

1.Dacă sprijinul direct software-ul oficial?Ce sisteme sunt acceptate?Suport WIN8?

O: sprijin Direct software-ul oficial.Puteți descărca software-ul direct de la oficial, puteți cere, de asemenea, proprietarul a descărcat cu mai multe sisteme de operare și versiuni.Oficialul a oferit WINDOWS, LINUX, MAC și alte PC software-ul de suport.Și suport pentru versiunile ulterioare de upgrade de software.

2.Este într-adevăr poate ajunge la 100M de probe.

O: Suport 100M modul de prelevare a probelor.Suportă până la 100M sub Modul 3-way, dacă computerul dvs. este USB 2.0 suport nu este bun pentru modul de mare viteză poate sprijini mai mult de un 3-way.Acest lucru nu este produsul nostru de personalitate, dar toate în comun!Produsele noastre au trecut înainte de expediere 3-mod de testare 100MHZ modul.

3.Suport de pragul de reglare a tensiunii.

A:Toate internă de vaci de brand nu sunt acceptate.Acest lucru este în mod clar identificat.Nu susținem, deși stabilirea pragului de tensiune de software-ul interior, branduri interne sunt toate de vaci ignora această setare.

Etichete: osciloskop, logica usb, sutien mini, mach4, mini metal strung mașină de, analizor logic 6ch, p6100, analizând spectrul, sursa de semnal rf, autocad
Cerere Strung și Centru de Cotitură
Nume De Brand MAXGEEK
Origine NC(de Origine)
Max Probele de 100M

Scrie o recenzie

Produse similare