Oferta

32.00lei

43.85lei

De înaltă calitate, 1 Pereche de Înlocuire Pernă Ureche Pad Pentru Beats Studio 2.0 Spumă Moale pentru Căști fără Fir din Piele pernuța căștii

Adaugă o recenzie

Vom Sprijini toate picătură de transport maritim en-gros și de cumpărare în vrac de la peste tot în lume.și pentru aceste țări(Canada, SUA, marea BRITANIE),dacă suma comenzii este de peste 200 de dolari,va vom trimite prin DHL transport gratuit.

Nume produs: Pentru Beats Studio 2.0 casti manșon de burete maneca ureche earmuff ureche ureche ureche banda de bumbac autocolant rosu

La earmuff este potrivit Pentru Beats Studio 2.0, /Studio set cu cască Bluetooth wireless.

Două seturi de bandă dublu-adezivă se aplică pe cască maneca pentru a preveni sticky lipicios, foarte intim, și nu au nevoie să cumpere autocolante în plus.

Acesta este fabricat din import originale proteine piele și importate de memorie burete.Este original, de calitate, moale si confortabil.

Cele doua generație înregistrări ureche masca de dezasamblare si demontarea metoda

[metoda de a scoate ureche masca]

Ușor trăgând cortexul ureche masca va descoperi o întreaga farfurie de plastic de sub cortex.Placa de plastic și urechea masca sunt una.Există un dublu-adezivă între placa de plastic și cască unitate, care poate fi blocat în decalaj cu un card de subțire ca un card bancar, iar apoi un pic de rotație și pot deforma.

[metoda de a purta o ureche masca]

Există mai multe catarame pe partea de sus a setului cu cască shell.La earmuff este atașat la cască cu dublu adeziv și mai multe catarame.Funcția de căști este fixat în poziție fixă.Aderența depinde în principal de dublu lipici partea de earmuff.După vechiul ureche masca iese.Vă rugăm să curățați suprafața de contact dintre partea dublu adeziv cu atenție.Necurat și curat va provoca noi ureche masca pentru a fi lipicios.Curat și curat.Lacrima deschide noi ureche masca.Stick la mai multe catarame (mai multe umflături) și apăsați-le pentru un minut.

Etichete: magazin de căști fără fir, pernuța căștii studio, monster beats pro, bate studio pernuța căștii, samson sr950, microfon superlux, meuzi căști fără fir, bate tampoane pentru urechi, cască skype, înlocuirea beats studio 1
Nume De Brand malloom
1 Negru albastru gri alb rosu
Tip De Element Tampoane Pentru Urechi
Dimensiune For Beats Studio 2.0
Material Pentru Beats Studio 2.0
Pachet Da
Numărul De Model Pentru Beats Studio 2.0

Scrie o recenzie

Produse similare