Oferta

12.80lei

31.26lei

Copii De Iarna Termică Pălărie Bandană Ciclism Windproof Caldura Fata De Capacele De Protecție De Echitatie Sporturi În Aer Liber Pentru Copii Praf Articole Pentru Acoperirea Capului

Adaugă o recenzie

De Iarna pentru copii Termică Pălărie Bandaj Ciclism Vânt Și Frig se Confruntă cu Capac de Protecție

Element de specificul Toate-rotund de Protecție - Protejează împotriva vremea rece sau vânt; nu va fi nici mai rece în această iarnă!Îngroșat Captuseala Extrem de moale și confortabil de purtat, ei bine, păstrarea cald.Design unic - Adaugă un plus de gât lungime de mai bine de vânt și frig de protecție; de asemenea, moale și confortabil masca de fata va proteja perfect fața, urechile și gâtul.Perfect de Iarna Cadou - Cadou de tine, iubit-o, familii și prieteni buni cu această iarnă gât mai cald pălărie.Mare pentru activități în aer liber pe vreme rece.

Aplicarea pe scară largă - Ideal pentru bicicliști, drumeții, pescuit, schi sau alte activități în aer liber în timpul iernii.

Alege gât mai cald pălărie, și mai rece în această iarnă!

Acest gât mai cald pălărie cu mucoasa îngroșată vă va oferi toate-rotund de protecție împotriva frigului și a vântului, care este perfect pentru iarnă și activități în aer liber.

Caracteristică

Material: Poliester bumbac (îngroșarea) Gen: baieti si fete

Dimensiuni: lungime 37cm/14.6", latime 25cm/9.8" Cerere: potrivit pentru calatorii, ciclism, alpinism, schi și drumeții, etc.

Culoare: Camuflaj,Galben,Negru,Alb,Roz,Gri,Bej,Gri Inchis,Navy

Lista de pachete: 1x iarna gât mai cald pălărie

Etichete: activat termic pălărie, bandana din bumbac, bandana pe fata, bandană bărbați, pălărie termică bărbați, batic bandana, nike termică pălărie, termică pălărie tricotate, bandană fără sudură, eșarfă șal
Gen BAIETI
Model Tip Solid
Material Poliester
Numărul De Model Pălării
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare