Oferta

49.51lei

Un pietre Naturale și cristale cristal inima agat cluster de cristal decor acasă palma de piatră foarte frumoasă

Adaugă o recenzie

· Produsele in detaliu

Agat cluster de cristal inima

Produs

Naturale agat

nivel de calitate

AAAAA+

dimensiunea este de aproximativ 50mm

China

--------------------

-------

Modul de transport-transport Gratuit

Un pietre Naturale și cristale cristal inima agat cluster de cristal decor acasă palma de piatră foarte frumoasă

1.Bine ati venit pentru a cumpara produsele noastre, după ce au primit bunurile satisfăcător vă rugăm să lăsați evaluare bună pentru noi, dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, vom fi în funcție de starea produsului, o rambursare completă sau parțială

2.Toate produsele din magazinul nostru sunt împușcați în lumină naturală.Asigurați-vă că produsul este intuitiv și adevărat.

3. Dacă doriți pentru a personaliza produsul, vă rugăm să ne contactați și să ne ofere cu imagini de produs pentru a elabora cerințele și specificațiile dumneavoastră.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

4.Dacă doriți să angro de un număr mare de produse sau personaliza un număr mare de produse, vă rugăm să ne contactați și să negocieze prețul.Va vom oferi cu produse de calitate și ieftine pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Etichete: legăturile agat, capcană pentru insecte, amythest, piatra natur, piatra de cristal, cluster de cristal, bm 700, vă faceți griji cu piatra verde, piatră de ametist, mucegai pol
Material Piatra
Caracteristică Regională Europa
Dimensiune despre 55mm
Stil cu feng shui
Nume De Brand EBET
Tema Mascota
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare