Oferta

54.80lei

66.81lei

Reutilizabile Calde și Reci, Pachete de Gheata pentru Leziuni, Dureri Articulare, Dureri Musculare și Inflamație a Corpului Reglabil Folie de Gel

Adaugă o recenzie

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Reutilizabile Calde și Reci, Pachete de Gheata pentru Leziuni, Dureri Articulare, Dureri Musculare și Inflamație a Corpului Reglabil Folie de Gel

Dual Gel Pachete de Gheata - Aceste pachete de gheata reutilizabile oferta fierbinte și rece terapeutice de suport pentru a ajuta la ameliorarea durerii și inflamației în rigid, dureri articulare și dureri musculare.

Calma Durerea, Umflarea și Inflamație Nostru pachet de gheata ajuta la ameliorarea durere miofascială și localizate țesuturilor moi durere.Acesta poate fi încălzit într-un cuptor cu microunde sau congela în congelator pentru a vă personaliza dumneavoastră generală de recuperare.

Enhanced Full-Corp De Sprijin - mai deștept, mai flexibil pungă de gheață de design, cu bretele reglabile permite să-l folosească pe genunchi, mai mici spate, coate, umeri, și alte domenii pentru rapid, de susținere relief.Acestea sunt perfecte Genunchi ice pack, pachet de gheata pentru spate, pachet de rece pentru gat, umeri etc.

Reutilizabile Cald și Comprese Reci - De la crampe menstruale la migrene la imbatranire mușchii după un antrenament dur corpul nostru și umăr pachete de gheata sunt moi la Atingere și se potrivesc pentru bărbați, femei și tineri la fel.

Recuperare Musculara mai repede - Utilizate după antrenamente dure, ruleaza, sau rutine de fitness nostru comprese reci pentru terapie poate ajuta la reducerea inflamației și de a îmbunătăți circulația naturală astfel încât corpul tau poate recupera mai eficient.

Nume: la Rece și la cald comprima linie dreaptă

Dimensiune: 27 * 11.5 cm

Material: pânză

Tip: De Buzunar, De Mai Multe Instrumente

Ingrediente: Gel

Eficacitatea produsului: protecția sport, febră și febră, comune de protecție

Aplicabile oameni: vârstnici, pacienți, oameni de sport

Culoare: Albastru

Conținutul Pachetului:

1 * ice pack

1 * Gel De Folie

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Noulsite.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

Etichete: instant fierbinte pachet rece, gel pachet de gheata, pachet rece, herpes tratament, căldură gel ambalaj reutilizabil, rece gel, cald rece reutilizabil pachete de gel, sac de gheață, folie de gheață, imagine rece
Material Alte
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare