Oferta

19.57lei

20.61lei

XT-XINTE BCM94360CS2 BCM943224PCIEBT2 12+6 Pin Bluetooth Wireless Wifi Card Module pentru unitati solid state M. 2 Cheie a / E Adaptor pentru Mac OS

Adaugă o recenzie

RM1641845738640329

XT-XINTE BCM94360CS2 BCM943224PCIEBT2 12+6 Pin Bluetooth Wireless Wifi Card de Modul de unitati solid state M. 2 Cheie a / E Adaptor pentru Mac OS declarație Specială:

Acest adaptor card este, teoretic, aplicabil pentru 6+12pin modulul wireless în Calculator Apple.

Cu toate acestea, există prea multe tipuri de placa de retea wireless module care Apple foloseste pentru această interfață.

Apple, cu un 6+12 PINI, lungime de 33 mm si 39 mm, cu un post fix în mijlocul Module, un modul wireless lungime și șurubul de fixare în poziția cozii sunt diferite, vă rugăm să găsi propria soluție pentru a rezolva problema, și, cu această combinație, asigurați-vă că să acorde o atenție pentru a stabili dacă computerul antena si modulul wireless este echipat, și după această combinație, este propriul computer instalare spațiu suficient.

Despre Bluetooth: Bluetooth module nu poate fi folosit pentru două motive, unul este a ta modulul wireless nu este echipat cu Bluetooth, celălalt este dacă al tău calculator cu interfață fără fir este setat deveni un USB cablu de semnal, ambele din care sunt indispensabile.

Acest adaptor de card poate sprijini funcția Bluetooth. (Coloană are un card USB cablu de semnal de la modulul wireless).

Caietul de sarcini: 46.5 mm * 22mm * 5mm (lungime * latime * grosime)

Acest adaptor nu are suport pentru cartele de rețea fără fir care acceptă numai Akey și Ekey cartele de rețea fără fir de CNVI protocol.

Sloturi:

Cum ar fi H370, HM370, B360, H310, Q370, QM370, CM246, etc. Placa de baza Chipset integrat M. 2 placa de retea wireless interfață.Pentru că CNVI caietul de sarcini va folosi un dedicat CNVI canal, CNVI va integra MAC parte a plăcii de rețea în interiorul chipset.Aceasta este comun să spunem că unele funcții de rețea wireless card va fi integrat direct.

Această utilizare de un design special, de asemenea, creează o barieră pentru Intel.Atâta timp cât un capăt al plăcii de rețea și chipset-ul nu este recomandat Intel caietul de sarcini, acesta nu va fi capabil de a începe.De exemplu, chipset AMD si CNV placa de retea, sau CNVI slot și non-CNVI placa de retea.

Dacă placa de bază suportă wireless,NIC interfață acceptă CNVI protocol și sprijină non-CNVI protocol, care este, de asemenea, ușor de utilizat.

Notă:

1: Acest produs acceptă numai 6+12pin tip module wireless în notebook-uri Apple.Se poate sprijini, de asemenea, module wireless cu unele identice picioare.Cu toate acestea, vă rugăm să rezolvați problema fixe singur.

2: Există mai multe tipuri de interfață definiții pentru unitati solid state interfețe, cum ar fi solid state disk-uri și module wireless!Acestea sunt împărțite în Akey, Deține, O+Ekey, Mkey, B+Mkey, etc.by slot.Vă rugăm să acorde o atenție pentru a distinge, nu fac greșeli.

3: adaptor de card nu are nevoie de nici un driver, pentru că adaptor de card nu are nici chip, nu există nici un cip, astfel încât nu există nici o astfel de problemă ca șofer și compatibilitate.Aveți nevoie pentru a instala driverul de propria placa de retea wireless modulul în sine, wireless.NIC modulul nu au un driver sau instalarea driver de eroare nu funcționează corect!

4: adaptor de card numai modificări la interfața cu forma de modulul wireless, si nu se schimba orice performanță ale modulului, pentru că este doar o chestiune de a conecta mai multe fire de la modulul tau!Ce funcție ai în original module, și ce funcție a fost acolo după transfer, să nu mai vorbim de utilizarea adaptorului de card, care rezultă în lent, instabil, și așa mai departe.Acest adaptor poate converti BCM94360CS2/BCM943224PCIEBT2 card de unitati solid state(M. 2), Tasta O/E interfata de Mac OS Acest adaptor nu este potrivit pentru notebook-uri/laptop din cauza înălțime strangulare limită, este potrivit pentru placa de baza desktop cu unitati solid state(M. 2), tasta O/E conector , cum ar fi, Asus ,MSI si GIGABYTE Z170 ITX seria placii de baza.Acceptă numai 2230 tip M. 2 cheie a/E conector.Nici o putere suplimentară necesară.Acest adaptor nu conține BCM94360CS2/BCM943224PCIEBT2 card.

Etichete: modul bluetooth aux bluetooth, bcm94360cs2 pcie card, bluetooth adaptor mac, bcm94352z, york, hackintosh wifi, bluetooth tastatură flexibilă, bcm94360cs2 card bcm943224pciebt2 m2 cheie, bcm94360cs2 kit, m.2 antena wifi
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand XT-XINTE
Pachet No
Numărul De Model F25757
Tip De Interfață Alte

Scrie o recenzie

Produse similare