Oferta

86.92lei

125.99lei

4Pc Baterie de Distribuție Terminal Block [M8 Dual Știfturi] [Max 48V DC 80A] Sol Izolate de Joncțiune Post

Adaugă o recenzie

Un produs este la fel de bun ca materiale este făcut din.Turnate din fibra de sticla armat nailon, aceste baze sunt mai puternice, mai puțin afectate de temperaturile extreme, și mai rezistente la produse chimice de bază de nailon sau plastic.

Când vine vorba de a proteja echipamentul, niciodată nu poți fi prea atent.Acest stud este complet izolat de bază previne orice tensiune scurgeri pentru vehiculul dumneavoastră sau hull și scuturi electronice de curenți de dispersie în "hot porturi".

FIABILITATEA pe TERMEN LUNG -a Făcut de rezistent la rugina din oțel inoxidabil, odată ce ați instalat unul dintre aceste știfturi, niciodată nu va trebui să se gândească din nou.

DURABIL ȘI de ÎNCREDERE - Am construit terminalul nostru știfturi să se ocupe de până la un masiv 48V DC & până la 80A @ 12V DC.dacă lucru pe o masina, camion, barca sau RV, ce să știu că echipamentul poate ocupa orice ai arunca la ea.

Cu două bolțuri M8 s-au alăturat de către un detașabil de conectare de autobuz, aceste posturi de distribuție a face chiar mai ușor să se hrănească mai multe accesorii de la o singură sursă de alimentare.

culoare:negru/roșu

material:Nylon + metal

Conținutul Pachetului:

4 x bloc terminal

8 x șuruburi

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: v bloc terminal, m6 terminal, boot accesorii marine, 8mm terminal stud, runda bloc terminal, conectați bloc terminal, barca parte, borna bateriei stud, Soclu banană 4mm, baterie borna a a conectorului
Tip Îmbinare
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Scrie o recenzie

Produse similare