Oferta

238.63lei

280.75lei

E. T Dragon Golf Telemetru Mărire 8 x Laser Range Finder 1400M Pentru Exterior Vânătoare Accesorii de Paintball HS28-0002

Adaugă o recenzie

1400 M Telemetru cu Laser Se folosește un laser semiconductor deci e ochi în condiții de siguranță.Acest 2-in-1 dispozitiv, cu 8 x mărire și precisă telemetru este ideal pentru vizualizarea faunei sălbatice, în deplasare, drumeții, sau utilizarea prelungită în natură observarea și măsurarea distanțelor.Special îmbunătățită cu multi-stratificat de Magneziu Fluorură de acoperire, toate-sticla optica oferi unei imagini clare și clare chiar și în condiții de lumină scăzută.Se poate măsura distanțe în metri, metri sau de grade, măsuri directe a distanțelor (BEELINE modul), înălțimi (modul de RIDICAT), unghiuri (UNGHIUL modul).Operațiunea este foarte simplă și intuitivă.Folosește CR-2 3V baterie.Caietul de sarcini pentru Veber Monocular Cu 1400 M Telemetru cu Laser: Culoare: Negru Marire: 8 x Câmpul de Vedere, Unghi: 7 grade de Relief Ochi: 14 mm Continut Pachet: 1400 M Telemetru cu Laser

Atenție: toate produsele noastre nu furnizată de baterie.Este doar pentru referință.Multumesc ^_^,în timp ce comanda, pls ia culoarea de care ai nevoie.Dacă nu, trimite aleatoriu.

Dacă doriți să cumpere mai multe elemente tactice, puteți să faceți clic pe listarea de mai jos:

TRANSPORT

· Datorită Reguli de transport: TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat înainte de Expediere.

· Element va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare.

· În mod normal navei în marea BRITANIE, SUA, Australia, prin E-pachete de servicii, în alte țări, va fi livrat prin Standardul Internațional de Transport (DHL si EMS).Dar dacă China Post Air Mail este acceptabil pentru tine (ora de Sosire: 15-50 zile lucrătoare), ne vom folosi de acest fel.

· Ambele E-pachete și Standardul Internațional de servicii de Transport este timpul de livrare va fi de aproximativ 7-15 zile lucratoare. (Primirea de timp ar putea fi instabilă datorită vămuire timp în diferite țări.)

· Nu suntem responsabili pentru orice vamală impozitare, dacă funcțional în unele țări. (Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări.)

· Această livrare aranjament exclude noastre Publice de Vacanță.

· Toate articolele vor fi expediate cumpărătorului adresa indicată NUMAI.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Noulsite.ro se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

· Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

· Dacă orașul tău aparține ZONĂ de la DISTANȚĂ, nu va fi de $33 zonă de la distanță, taxă de transport prin DHL.

PLATA

· Toate plățile ar trebui să fie finalizate în termen de 20 de zile de la licitare.În caz contrar, comanda va fi anulată automat de Noulsite.ro și neachitate raportul va fi trimis la tine prin Noulsite.ro.

· Dacă aveți nevoie de mai mult timp, vă rugăm să ne spuneți de timp preconizate pentru plata.

· Este rapid și convenabil pentru procesarea tranzacției.

CONTACTATI-NE

· Vom lucra 5 zile (de luni până VINERI de la 8:30 AM - 6:00 PM EST) - o săptămână.Feedback-ul pe forum nu este locul să ne lăsați un mesaj.

· Aceste sisteme de e-mail sunt cunoscute ocazional, pentru a bloca e-mailurile primite de la Noulsite.ro sau Noulsite.ro vanzatori.

Se ÎNTOARCE

· Se întoarce sunt permise dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 10 zile de la primirea coletului.

· Pentru a fi eligibil pentru o rambursare ta returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeschis în stare perfectă, a fost expediat, cu toate ambalajele, manuale și documente intact și nealterat.Elementele sunt eliminate din lor 'blister pack' display de ambalare sunt nerambursabile.Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare.

FEEDBACK-ul

· Noi ne straduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una.Vă rugăm să ne anunțați cum o putem face unul de cinci stele evaluat una prea!

· Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor.Atunci când primiți articolele dvs., vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv de la Noulsite.ro.Vă rugăm să nu lăsați un neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul.Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin intermediul Noulsite.ro și să ne spui cum putem câștiga satisfacția dumneavoastră!

Etichete: clubul de golf, camouflag bandă, hunt telemetru, range finder golf ft, laser lungime, golf laser range finder, range finder binocular, SNDWAY, rezistent la apa cu laser range finder vânătoare, finder domeniul de aplicare 6x30
Sistemul De Operare laser
Distanță De Măsurare 1200
Numărul De Model HS28-0002
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare