Oferta

383.98lei

Original Display LCD Pentru Microsoft Surface Pro 5 1796 12.3" LCD LED Ecran Tactil Digitizer Asamblare

Adaugă o recenzie

Compatiable Pentru Microsoft Surface Pro 5 (1796)

Dimensiune ecran de 12,3 inci;

Starea Inițială;

QC 100% Testat de Lucru pe ok;

Garanție 3 luni;

Livra 2-3 zile lucrătoare.

Transport

* Toate elementele vor fi livrate în termen de 3-7 zile lucratoare.Suport DHL, EMS, Fedex, Epacket, China post și HK post air mail.

* Pentru Epacket, China și hong kong post air mail, timpul de expediere este de mult timp, dacă aveți nevoie de elementele urgent, pls nu alege asta.

* Toți clienții din Rusia, numai EMS și China post air mail poate fi ales, sau alte express vor fi returnate de către autoritățile vamale.

* Pentru clienții din Brazilia, pls spune-ne CPF sau CNPJ, fara ir, produsele vor fi returnate de către autoritățile vamale.

Despre NOI

* Suntem piese de calculator cu ridicata și cu amănuntul companiei.

* Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să permiteți-ne posibilitatea de a rezolva problemele înainte de a posta

orice feedback-ul negativ.

* Cumpara-l acum de la noi și de a salva bani.

* Vă mulțumim pentru căutarea , și mereu, fericit de licitare.

*.Să aveți o zi minunată și Dumnezeu să binecuvânteze pe toți.

1.Toate elementele trebuie să fie testat 100% bine înainte de expediere.

2.Dacă există orice problemă cu privire la produsele noastre,vă rugăm să ne dea pozele sau nava înapoi.Am promisiunea de a înlocui asta pentru tine.

3.Toate elementele au 90days de garanție .

Atenție :

1.Adresa de livrare,codul poștal și numărul de telefon, detaliile sunt foarte importants, vă rugăm să confirmați înainte de expediere.

2.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cât posibil, cât mai putem.

-După primirea mărfurilor.Va sfatuim stimați clienți, pentru a inspecta modul corect de a se asigura că este dreptul de elemente pe care doriți să comandați.

-Dacă există orice întrebări sau confuzie de neînțelegere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, este placerea noastra de a rezolva problema pentru tine.

-Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre.Vă rugăm să ne lăsați un rezultat pozitiv 5 stele feedback-ul, ne va fi foarte recunoscător pentru eforturile tale.

-Oferim 6 luni garantie pentru toate produsele noastre.Toate întors părți sunt rugați să fie ambalate inițial livrate, si etichetele originale marcate de noi nu trebuie să fie eliminat, nici de piese au fost folosite sau deteriorate în mod deliberat

Notă: Clienții ar trebui să suporte costul pentru transport marfa, vom plătească pentru transport maritim pentru retrimiterea

Etichete: incarcator microsoft surface rt, parul tuns vgr, 7 inch, suprafață de afișare 3, cazul microsoft surface pro 6, suprafață pro 4 cablu de afișare, coreldraw software, LCD Color, suprafata 13 5 lcd, microsoft surface book 1703
Tip Ecran Ecran Capacitiv
Compatibil Marca pentru microsoft surface
Numărul De Model pro 5
Tip De Produs Tableta LCD
Dimensiunea De Afișare 10~13 Inch
Nume De Brand Arsmundi

Scrie o recenzie

Produse similare