Oferta

46.79lei

77.96lei

4BUC în aer liber, Apăsați Capacul Exterior Protector Iarna Rece Robinet de Antigel Capacul de Protecție Anti-îngheț Conducta de Izolare Protecție

Adaugă o recenzie

JY1910210401

4BUC în aer liber, Apăsați Capacul Exterior Protector Iarna Rece Robinet de Antigel Capacul de Protecție Anti-îngheț Conducta de Izolare Protecție

Specificatii produs:

Produs material: 210D Oxford pânză

Dimensiune produs: 18*14*4 (30g) 22*18*6cm (42g) 51*20*6 cm (85g)

Culoare: Negru

Caracteristici:

Potrivit pentru orice standard robinet de exterior.Nu este nevoie pentru a căuta pentru dimensiunea corectă, ca o mărime se potrivește toate dimensiunile.

Soluție pe termen lung: robinet de congelare nu mai apare.Reutilizabile și durabile.Iarna robinete sunt protejate an după an.

Oxford pânză strat impermeabil.Împreună cu trei straturi de proiectare, asigură izolare termică și rezistență la ploaie, zăpadă și gheață, chiar și în vreme extrem de rece.

Antigel: Un must-have izolate robinet de acoperire în timpul iernii pentru a preveni glazură și pentru a evita pierderi mari la robinete în aer liber la temperaturi sub-zero.

Ușor de instalat: pur și simplu glisați-l de-a lungul robinet și fixați-l cu un carlig si bucla curea, apoi instalați robinetul de acoperire.Etanșeitatea poate fi ajustată prin curea.

Lista de ambalare

1* capac cald

Etichete: geaca de iarna plin de tact, acoperi antigel, acoperi în aer liber, antigel acoperi, conducta japonez, mixer cu încălzire, Anti husa de ploaie, cuier pentru furtun, hochei roata, bobina furtun
Dimensiune 3 types
Numărul De Model Iarna Conducta De Apă Caldă, Se Acoperă
type1 Udare Kituri
Material2 Oxford
Stil proteja
Type2 robinet protector
Greutate About 30g
Produs În Aer Liber, Atingeți Capacul
Material1 Oxford
Material Par Sintetic

Scrie o recenzie

Produse similare