Oferta

24.82lei

38.15lei

Sumifun 10 Buc Dispozitiv Anti-sforait Mini Silicon Gel Sforait Stoper Opri Sforăit Dormit Instrument de Ajutor de Somn

Adaugă o recenzie

Sforăitul, nocturne criminal, din punct de vedere medical cunoscut sub numele de "invalid rambursarea sindromul de apnee în somn", un mare rău.Sforăitul pacienții cu recurente pauze de respirație în timpul somnului, creierul, sângele de hipoxie severă, poate induce grave boli cardiovasculare și cerebrovasculare, deteriorarea gravă a sistemului cardiovascular și a sistemului nervos, și chiar moarte subită la noapte.

Sforăitul dispozitivul funcționează:

Prin septul nazal impune corespunzătoare presiune, doar dreptul de a stimula nervoase senzoriale, face somn palatului moale și limba nu mai este blocarea traheei, lăsat liber de respirație nazală, puteți reduce sforăitul simptome.

Utilizare:

1, față de capetele globulare stabilit de somn, sforăit este introdus complet în nară, prin contact apropiat cu poziționarea proeminență laterală buze.

2, se spală cu apă după utilizare, în cutie.

3, utilizatorul perna nu trebuie să depășească înălțimea unilaterale umăr mare, nu ar trebui să mânca prea mult înainte de a merge la culcare.

Caracteristici:

◆ plastic non-toxic materiale non-toxice, fara gust.

◆ sforait dispozitivul este furnizat în jos două părți opuse ale rezervor de gaz, ceea ce face respirație mai lin, și utilizarea de aerodinamica pentru a face contact cu nazala, sforait.

◆ dual side poziționarea tijei și sforăit, sforait dispozitiv permite poziționarea exactă pe septul nazal, și să consolideze sforait efect.Încearcă cu asta mică, deși este mic, este încă foarte util!

◆ dar, de asemenea, foarte ușor de utilizat, pur și simplu în nas, totul este OK!

◆ textura moale, fără senzație de corp străin și senzație apăsătoare atunci când este utilizat pentru o varietate de nas, în condiții de siguranță și convenabil, poate fi utilizat în mod repetat.

◆ special echipate cu o oglindă atașat la o cutie mică, mică și convenabil, foarte uman Oh!

Utilizare:

◆ sforait sau dificultăți de respirație și obișnuită gura de dormit atunci cand dormi

[material] silicagel

[greutate] despre 1g

[Pachet] 10buc

Etichete: htm, nasul sforaie, masca de ochi de somn, snore stopper, somnolent ajutor de somn, masca de somn, fuste de dormit, bose somn muguri, ant sforait, fb6
Numărul De Model D1115
Tip De Element Somn Si Sforait
Origine NC(de Origine)
Funtion Anti sforait, calma congestia nazală și îmbâcseală
Tip Anti Sforăit Nas Clip
Tip De Produs Somn Si Sforait
Nume De Brand Sumifun

Scrie o recenzie

Produse similare