Oferta

110.58lei

143.62lei

220V Oua Incubator Complet Automat Ferma de Incubație Instrumente Incubator de Păsări de Prepelita Incubator Pui Incubator Incubator de Păsări de curte Hatcher

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

1. Pentru ouă de 16: Mini incubatoare pentru oua poate trapa 16 ouă de găină și a 1 chiuvete pentru o bună umiditate de ajustare.

2. Alimentare dubla opțiune: În caz de pană de curent, ai nevoie doar de a pregăti o baterie de 12V, conectați polii pozitivi și negativi prin crocodil clip sârmă-am dat, și conectați celălalt capăt la interfața mașină să continue să lucreze.

3. Calibrare temperatura suport: afisaj digital Clar precis electronic de control al temperaturii ușor de utilizat și să respecte, de asemenea, are avantajul de dimensiuni mici, puteți să puneți-l așa cum vă place.Descriere: Acest incubator pentru oua de gaina cu automate turner, de cotitură ouă la fiecare două ore, puteți începe, de asemenea, turner, în orice moment.

Caietul de sarcini:

Material: plastic ABS

Culoare: Alb

Tensiune nominală: 220V AC

Ouă pentru incubație: 16 ouă

Pachetul Inclus:

1 * Ou incubator

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: incub, ou incub, alimentator de pasăre casa, piatra aventurin, egg incubator, rare, automate de ou incubator de transport gratuit, incubator automat 10, poziția ou incubator, auto alimentator de pasăre
Animale De Ferma De Tip pui
Material Plastic
Numărul De Model Ou Instrumente
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare