Oferta

38.73lei

64.58lei

60x60 față de pernă perne decorative de flori pernă fermă decor de pernă acasă decorul nordic cojines decorativos paris

Adaugă o recenzie

Stil parizian acasă decorare super-moale pernă

1. Materialul este foarte moale scurt lână (fără umplutură) 2. Partea din față este printata digital si spatele este alb pur. 3. Dimensiune: 40cmx40cm/45cmx45cm/50cmx50cm/60cmx60cm Produsul fotografii reale, pot exista mici diferente din cauza problemelor de afișare, vă rog să mă iertați!

De înaltă calitate, cu fermoar invizibil, nu este ușor de a deteriora, ușor pentru a elimina și se spală

Diverse stiluri, aspect frumos

Bun ajutor pentru decor acasă

FEEDBACK-ul

① : Dacă sunteți mulțumit doresc produsele și serviciile noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele pentru thedetailed de rating de comanda ② : După ce ne arată în captura de ecran de 5 stele,vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. ③ : Dacă nu/"t mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare. ④ : Va garantam ca Vom 100% slove orice problemă pentru tine. ⑤ : Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem încântați să vă ajuta să rezolve.

TRANSPORT

①We oferi gratuit shippng la nivel mondial, prin China post. ②We nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

REVENI

①If aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! ② Daca produsul este deteriorat sau alte probleme făcut de către furnizor,puteți returna produsul în starea sa originală pentru o rambursare sau un schimb. ③Please contactati-ne pentru detalii doar în termen de 7 zile dupa ce ai primit coletul. ④We va returna banii sau schimb după ce vom primi returna produsele.Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Etichete: roz paris pernă acoperă, brazilia pernă acoperă, jungla paris pernă acoperă, odihnă picior de scaun, tws v7, hamac perna, 45x45 pernele de acoperire, interblocare mat, speelmat spuma, perna de imprimare
Dimensiune 45cm*45cm
Forma Pătrat
model TIPĂRITE
Stil Simplu
Numărul De Model DLYTBZT194
Model Tip Florale
Setați Tipul No
Utilizarea Pernele De Acoperire
Technics Țesute
Material Super scurte moale fleece

Scrie o recenzie

Produse similare