Oferta

48.44lei

94.97lei

Masca De Noapte Pentru Ochi Călătorie Restul Măști De Ochi Portabil Umbra Ochi Mari, Ochi De Dormit Acoperi Relaxare Plasture Pe Ochi

Adaugă o recenzie

Masca De Noapte Pentru Ochi Călătorie Restul Măști De Ochi Portabil Umbra Ochi Mari, Ochi De Dormit Acoperi Relaxare Plasture Pe Ochi

Caracteristici:

1. Prefectul lumina blockout dar respirabil: "Speciale" aripa nasului pentru design-ul poate bloca în mod eficient lumini venind din zona nasului, astfel încât să puteți obține un somn de sunet sau relaxați-vă ochii ori de câte ori sau oriunde.

2. Ultra Moale si confortabil: Fabricat din bumbac de înaltă calitate material, aceasta masca de ochi oferă o moale și atinge pe ochi, care poate elibera de stres și de a vă ajuta să obțineți în somn rapid.

3. Ușor reglabil: Aceasta masca de somn pot fi ajustate în lungime pentru a se potrivi perfect cu diverse capete fără încurcarea părului tău sau a se simți bine.Este potrivit pentru femei, bărbați și copii.

4. Greutate redusa si dimensiuni compacte: este ușor și portabil, astfel încât aproape că de-abia observa că acestea sunt pe .

5. Design pliabil face posibil că puteți transporta cu ușurință masca de somn cu tine oriunde, la locul de muncă, în călătorie sau la domiciliu.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: De Dormit Masca Pentru Ochi

Element De Culoare: Negru, Gri

Greutate Pachet: Aprox. 81g

Pachetul Include:

1 * Dormit Masca Pentru Ochi

Notă:

1. Culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea de lumina.

2. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Etichete: pijamale luffy cuplu, montaj arduino nano, offroad lumina led 10, marmura popsoket câini, montain bike mtb fun, pompier cum face, doamna beatles colier, offroad light 3 inch, plăcii de marmură încărcător
Produs Name4 Ochi De Acoperire
PRODUS NAME5 ochi capac
Gama De Presiune 4-20 cmH2O
Numele produsului masca pentru ochi
Produs Name3 legat la ochi
Material MĂTASE
Tip Mască
produs name7 Masca de somn
Modul De Lucru Ochi De Acoperire
Numărul De Model SL2448
Produs Prenume2 Măști De Ochi
produs name6 ochi capace
Mască Tip Normal Ochelarilor
Nume De Brand JIUYUNJIAO
produs name8 Masca De Dormit

Scrie o recenzie

Produse similare