Oferta

20.23lei

40.47lei

Familia pijamale de bumbac potrivite haine tatăl, mama, fiul, fiica mama și mi-a haine de cuplu familia femeile poarta

Adaugă o recenzie

1 inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch.Produs: Familia Pijamale Asortate iepure Mamă-Fiică, Tată-Fiu Pijama Set Mami Și cu Mine Pijamale Haine Tatăl Și Fiul Tinutele Caracteristică: Tesatura: 100% bumbac.Spălat țesături, moale si confortabil.Moarte: Calificat coloranti, non formaldehida etc, produsele au trecut de certificare a calității.Manopera: manopera Bun Notă: 1.Vă rugăm să consultați copiii înălțime efectivă și dimensiunea diagramă înainte de cumpărare. 2: din Cauza diferitelor loturi care produc, pot exista abatere de 2-3 CM pentru elemente. 3: Culorile de pe monitorul calculatorului pot fi ușor diferite de produsul real culori, în funcție de setările monitorului.

Povestea De Brand

Proprietarul magazinului a 10 ani de îmbrăcăminte experiență de muncă.O companie a făcut OEM pentru multe branduri Europene și Americane ,deci ea este familiarizat cu diverse chimice și fizice a cerințelor, În același timp, ea este mama unui copil de cinci ani a copilului.Ea a petrecut o mulțime de energie în alegerea haine cu bună calitate și preț bun pentru copilul ei.Prin urmare, toate hainele sunt atent selectate.Prețul nu este cel mai mic, dar ai putea simți ușor pentru calitate.

Etichete: pijamale asortate cupluri bumbac, familia uite mama cu fiul, pânză de familie, laptele de bumbac, pijamale, costum de lenjerie de corp, de sex masculin manechin trunchiului, sleepwear, fete papusa de potrivire pijamale de bumbac, pânză pentru cuplu, sherlock tricou
Numele Departamentului Copii
Feture 3 Fată Băiat Pijamale, Îmbrăcăminte De Noapte
Lungime maneca(cm) Trei Sferturi
Maneca Stil Regulat
Feture 4 Mamă-Fiică, Tată-Fiu Pijama Set
Tip De Element Pijamale
Feture 2 Desene Animate Pentru Copii Pijamale Pentru Fete Baieti
Tesatura Tip JERSEY
Feture 1 Familia Pijamale Asortate
Material Bumbac
culoare Albastru, Roz, Galben
Numărul De Model JBA-FM01
Guler Gât Rotund
Gen Unisex
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Model Tip Desene animate

Scrie o recenzie

Produse similare