Oferta

42.90lei

80.93lei

GIYO Mănuși de Ciclism Respirabil Jumătate de Deget Plin de Gel Pad Sport, Mănuși pentru Bărbați Anti-alunecare Motocicleta Schi de Fitness MTB Biciclete Mănuși

Adaugă o recenzie

Mănuși Numele GIYO Mănuși de Ciclism Respirabil Deget și Jumătate Gel Pad Sport Mănuși de Vară Ciclism Degete Anti-alunecare de Echitatie Mansete Manusa

Notă:în computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus.vă mulțumim pentru înțelegere.

NOTĂ:Această culoare este mijlocul de portocaliu și roz.Produsul primit poate fi un pic de culoare de la ceea ce vezi în calculator.Dacă te superi,pls nu plătesc pentru ea.

NOTĂ:ca loturi de culori diferite vor fi un pic diferite,dacă nu ai putea accepta pls nu plătesc pentru ea.multumesc pentru înțelegi.

Despre WEST CICLISM

VEST BIKING început în 2001, cu un singur scop: de a Crea o altă experiență de ciclism pentru oamenii din întreaga lume.

Fondatorii de VEST CICLISM au fost NOI ingineri și China-în-Lume Ciclism Sportiv.Ei au înțeles punctele lor forte.Deci, pentru a face bicicleta mult mai plăcută și accesibilă pentru oamenii din întreaga lume, au facut ce au stiut mai bine.Au stabilit pentru a îmbunătăți experiența cu bicicleta prin următoarele trei principii directoare: Inspirație, Inovație și măiestrie.

Totul a început cu usoare din aluminiu rame.Capacitatea de VEST CICLISM pentru a produce de înaltă calitate biciclete la un preț accesibil permis mai multor piloti cu experienta de ciclism într-un mod cu totul nou.De atunci, la VEST de CICLISM a fost un pionier progrese atât de aluminiu și compozite inginerie.Am introdus primul accesibile fibra de carbon biciclete, și transformat de înaltă performanță biciclete rutiere cu Total Compact Road design.În ciclism montan, la VEST de CICLISM se face întotdeauna cele mai bune.

În ultimii 14 ani, la VEST de CICLISM a crescut dincolo de fabricație rădăcini pentru a deveni lider mondial de brand de biciclete de calitate și potrivite.Cu mai mult de 700 de partenerii de vânzare cu amănuntul din întreaga lume, ne propunem pentru a inspira aventura în toate piloti, de la casual la competitive.

WEST BIKE biciclete de a câștiga premii de design.Dar cel mai important, vor câștiga inimile de piloti care aleg să facă ciclism o parte din viața lor.Noi sprijinim această alegere.Credem că o face lumea un loc mai bun.

PARTENERUL TĂU DE VIAȚĂ, LA VEST DE CICLISM.

Etichete: manusa de motocross, pro schi, dokitmilu ciclismo, doamnelor rularea mănuși, giyo purtați mănuși, green fox manusi, cubrebotas ciclismo, mascul fox manusi, motocicleta mănușă de vară revit, swokii ciclism mănuși
Caracteristică Respirabil, Transpirație
Mănuși Stil Mănuși Și Jumătate Deget
Mănuși De Ciclism De Design 3D Silicon Căptușit cu GEL
Numărul De Model YP0211174
Material Lycra
Gen BĂRBAȚI
locul de origine Zhejiang Yiwu China
Mănuși De Utilizare Bicicleta De Munte / Rutier Biciclete / Mtb Ciclismo Biciclete
Tip Sport Ciclism,Munte și Biciclete Rutier,Guantes Ciclismo
Tip O Jumătate De Deget
Greutate brută 0.05 kg
Tip De Element Mănuși & Manusi
Dimensiune 20cm x 15cm x 10cm
Nume De Brand GIYO
Caracteristici guantes ciclismo luvas mănuși de ciclism
Origine NC(de Origine)
Mănuși De Ciclism Caracteristică Vara Primavara Ciclism

Scrie o recenzie

Produse similare