Oferta

12.97lei

33.28lei

Noi Benzi Decorative Pentru PS5 Controller Joystick-ul se Ocupe de Decor Benzi Pentru Sony Playstation5 Gamepad Decorative de Acoperire Coajă

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

1. Conceput pentru PS5 Controller: DIY inlocuire pentru PS5 Dualsense shell (exclusiv piese electronice) poate înlocui original pentru PS5 Dualsense plastic benzi decorative.

2. Aspectul la modă: Precis croitorie și 100% dimensiune original, unic translucid funcție îmbunătățește cele mai multe frumusețea naturală a acestuia circuit electronic, aducându-vă diferite bucurie vizuală.

3. Strict proiectat potrivit pentru PS5 controller, poziția găurii este precisă, care poate se potrivesc perfect pentru PS5 mâner.

4. Dezasamblarea și asamblarea sunt foarte simple.Scoateți decorative originale banda din partea de jos a controlerului, iar apoi a pus înlocuire shell pe el, puteți instala cu ușurință pentru PS.

5. De înaltă Calitate: Realizate din material ABS durabil, aceasta rezistenta shell shell-ul este greu, suprafață netedă și bine touch, permițându-vă să se bucure de o experiență de joc mai bună.

Lista De Ambalare:

Benzi Decorative pentru PS5*1

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

Etichete: acoperi ps5, joc ps5, ps5 piele, PS5, alb gamecube controller shell, personalizat gamecube controller shell, baie amuzant semn, led playstation, kit ps4, playstation ps5
Compatibil Marca/Model Alte
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Rondaful
Picătură De Transport Maritim/ En-Gros Suport
Cu USB no
Numărul De Model caz de protecție pentru PS5 jocuri gamepad wireless decor clip

Scrie o recenzie

Produse similare