Oferta

17.26lei

28.29lei

Cort / Prelată părți peg semn de Întrebare Cui de Oțel peg 18 cm 5 set

Adaugă o recenzie

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Este făcut de robust, rezistent de înaltă rezistență din aliaj de aluminiu, astfel încât acesta nu se va rupe sau îndoi.De înaltă rezistență din aliaj de aluminiu peg este excelentă rezistență la coroziune și durabilitate.

Este mai ușor și mai puternic decât titanul, oțelul.Durabilitate, usoare, rezistente la căldură, non-toxic si non-corozive.Titan este un strat subțire, ușoară, material cu conductivitate termică scăzută.

Este posibil să introduceți un cui fără probleme, indiferent de sol moale sau tare solului.Acesta este un cuier pentru o foarte funcțională cort.Este dimensiunea optimă atunci când nu doriți să crească bagajele cât mai mult posibil.

Pengu tabără instrument de stabilire a dedicat cort cort pentru reparații, lumină și convenabil de a transporta.Muntele de campare este de pășune, teren tare deci cuie metalice sunt o necesitate pentru camping fani.

Culoare: Argintiu

Material: aliaj de aluminiu

Greutate: Aproximativ 15 g / carte.

Dimensiune: 18 cm (lungime) x 0,6 cm (diametru)

Conținutul pachetului:

5 * Teren de unghii

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: mickey telefon xs max, mickey husă de iphone, toaletă spumă de plastic, impermeabil led 110v, mickey telefon x caz, lavoar culoare cupru, mickey sedinte foto, rezervor de toaletă de aur, mickey de plus titular
Origine NC(de Origine)
Tip 5 + Persoană Cort
Tip Accesoriu Cort De Unghii

Scrie o recenzie

Produse similare