Oferta

59.05lei

TXL inteligent Ceas cu Alarmă senzor de lumină, Temperatura de Zile Calendaristice de afișare, Childern ceas Digital Copii iluminat veioza auto dimmer

Adaugă o recenzie

TXL Ceas cu Alarmă Digital LCD Student Dormitor Ceas Electronic Inteligent Amânare Senzor Despertad Copii Ceas de Masa Temperatură Dată pe Săptămână Lumina de Noapte Ceas

Descriere Produs

Tehnologia de brevet de Lumină Inteligent cu senzor în acest ceas ajusta în mod automat pentru a obține dimmer ca camera se întunecă.Este convenabil pentru a verifica timp de noapte.De asemenea, nu strică ochii și nu va afecta somnul. (US Patent No 7477229)

Smart Onekey Oprire : apăsați Doar un singur buton(12/24, Min/Data, Ora/Lună) în partea din spate, alarma se va opri imediat.Și alarma va suna în ziua următoare la aceeași oră .

Funcția Senzor de lumină : activați senzorul , atunci când în întuneric, lumina inteligent poate simți și de a deschide moale înapoi lumina în mod automat.

Zi de lucru modul de alarmă : luni-VINERI: alarma sună, de luni până vineri ;luni-sambata: alarma sună, de luni până sâmbătă ; AL.PE: alarma sună în fiecare zi.

Funcția Snooze : dacă Apăsați AMÂNAȚI, alarma suspendă temporar și va suna din nou 8 minute mai târziu ,și butonul de amânare este întotdeauna la îndemână și ușor de a găsi în partea de sus.

Display : Afișa mai Multe Informații cu luna, data, setarea de alarmă, și temperatura interioară.Puteți seta timpul de afișare cu 12 sau 24 de ore format,și de afișare a temperaturii poate fi Fahrenheit sau Celsius alternative.

Două Alarme : AL1 si AL2 pentru tine de a alege

AL.OFF : abrm în stare DEZACTIVATĂ ,nu munca

Iluminare din spate : Convenabil pentru a citi timp

Alimentat De : 3 x baterie AAA (nu inclueded)

Costum pentru elev dormitor, dormitor copii', bine locatia perfecta pentru cadou pentru prieteni, părinți,copii

NOTĂ: vă rugăm să setați ora corectă de an/luna/data inainte de a folosi alarma.

Etichete: ceas deșteptător, luminova, ceas cu alarmă senzor, ceas lcd, ceas cu alarmă de temperatură, inteligent ceas deșteptător, ceas tabl, inel ceas cu alarmă inteligent, ceas cu alarmă cu led, ceas deșteptător cifre
Lățime 75mm
Material Plastic
Nume De Brand TXL
Numărul De Model TXLWED
Lungime 134mm
Rezervă De Energie De Tip Digital
Tip Ceasuri De Alarmă
Tip Ecran led
Tip Display Digital
Funcția Funcția Snooze
Greutate 200g
Diametru 45mm
Caracteristică Calendare
Stil Modern
Forma Singură Față

Scrie o recenzie

Produse similare