Oferta

99.81lei

166.37lei

Handheld consola de jocuri video retro joc de 4.3 inch, consolă de jocuri portabilă 64-bit joc arcade retro joc consola 10.000 de jocuri clasice

Adaugă o recenzie

Culoare ecran: 4.3 inch, 5.1 inch, 7 inch, 3 dimensiuni de ecrane pot fi selectate, 16 milioane de culori

Joc consola caietul de sarcini: X6 joc consola (4.3-inch ecran normal, 8GB de memorie), suporta 8-bit, 16-bit și 32-biți jocuri, (începând de la consola de joc: 1. Porniți comutatorul de alimentare de pe partea de sus a gazdei. 2. Apăsați lung dreptul de consola de jocuri Pe butonul "Start" în colțul de jos timp de 5 secunde pentru a intra în boot.

X7 (4.3-inch ecran de înaltă definiție cu 8GB de memorie) cip upgrade-ul, consola de jocuri suporta 8-bit, 16-bit, 32-bit și 64-biți jocuri arcade.

X12 (5.1-inch ecran de înaltă definiție cu 8GB de memorie) cip upgrade-ul, consola de jocuri suporta 128-bit, 16-bit, 32-bit și 64-biți jocuri arcade.

X18plus (4.3-inch ecran HD cu 8GB RAM) high-end chip, consolă de jocuri suporta 128-bit, 16-bit, 32-bit și 64-biți jocuri arcade.

X19s (5.1-inch ecran HD cu 8GB RAM) high-end chip, consolă de jocuri suporta 128-bit, 16-bit, 32-bit și 64-biți jocuri arcade.

Extreme Edition (7-inch ecran HD cu 8GB RAM) high-end chip, consolă de jocuri suporta 128-bit, 16-bit, 32-bit și 64-biți jocuri arcade.

Ieșire TV: Suport TV de ieșire, puteți folosi chiar și la TV pentru a juca jocuri și viziona filme.

Redare Video: suport complet format redare fără conversie, cum ar fi RM / RM / VB / AV / I / FL / V

Music player: suport MP3 / WM / o / Ogg / AAC / Wa / V suport Ape / FLV dual muzica lossless

Timp de joc: În modul de economisire a energiei, muzica timp de joc este de 12 ore, videoclipul timp de joc mai mare de 6 ore, iar jocul joc de timp mai mare de 5 ore.

Efectul Stereo: de înaltă fidelitate, difuzoare stereo, upgrade-uri hardware si difuzor de volum mic-au fost complet rezolvate.

Extinderea memorie: suport 128M la 8GB TF card de expansiune sincron versuri: afișa simultan titlu, cantareata si versurile melodiei; să ai experiență karaoke oricând și oriunde de înregistrare Digitală: built-in microfon de înaltă definiție și de înaltă calitate de înregistrare și obișnuită de înregistrare pentru tine

Alege în managementul resurselor: un manager de date puternic, care vă permite de a naviga, juca și de a șterge fișierele în orice spațiu de depozitare.

Vizualizare imagine: Suport JPEG, BMP, GIF, TIF, PNG vizualizare imagine

Lectură de Text: TXT, e-book, unic, funcția de marcaj, ușor de citit în orice moment

Funcții practice: calculator, calendar, cronograf, desktop stil de selecție

Temporizator oprire: puteți seta somn timp de oprire pentru a vă ajuta să economisi energie și de a face mai convenabil de a folosi.

Suport mai multe limbi: (limbi Suportate includ chineză simplificată, Chineză tradițională, engleză, Japoneză, coreeană, franceză, germană, italiană, olandeză, portugheză, spaniolă, suedeză, cehă, daneză, poloneză, rusă, turcă, maghiară, română, arabă, ebraică, Thai, Indoneziană, greacă.

Limba de conversie setări: Setări~selectarea Limbii~a Selecta limba, apoi confirmați~Apoi apăsați pe butonul din colțul din dreapta jos să-l opriți, Apoi porniți-l din nou

Pachetul include: 1 * consola de joc; 1 * cablu de încărcare, 1 cască 1 * manual de utilizare

Etichete: cutie retro joc consola, cutii retro console, pălărie de jocuri video, pocketgo, 8 biți consol, legăturile nintendo, neogeo x, personalizat consola nintendo 64, jocuri arcade jocuri console, consol joc
Caracteristici suplimentare MP4 Video Player Media
Greutate Produs 250g
Afișaj Color Da
Interfață De Rețea No
Conexiune Cablu
Certificare CE
Tipuri De Joc RPG Joc de Rol, Actul Joc de Acțiune, AVG Joc de Aventura
Numărul De Model X18plus
Pachet Da
Comunicare USB
Lansarea Timp 2020
Partea De Culoare Roșu, roșu și Albastru, Roșu și Galben
Sistemul De Operare Există Două Tipuri Distincte De Sisteme Cognitive
Intervalul De Vârstă 6-50 Ani
Memorie 8G + Wireless de Expansiune
Aplicabile Ocazii TOATE
Nume De Brand OLPAY
Ecran Tactil No
Dimensiunea De Afișare 4.3"
Video/interfata audio 3.5
Origine NC(de Origine)
Categorii De Produse Handheld Consola De Jocuri
Versiune a Jocului Autentic/Original, Software-Ul De Joc
Tip De Port USB

Scrie o recenzie

Produse similare