Oferta

13.38lei

19.37lei

2020 Iron Man Ochelari De Soare De Lux De Albine De Moda Ochelari De Soare Femei Oval Design De Brand De Ochelari Retro Sex Masculin Ochelari Nuante Oculos

Adaugă o recenzie

Tip: ochelari de soare UV 400

Stil: moda, retro

Sex masculin feminin

Material cadru: metal

Lentile material: rasina

Lățime cadru: 52mm

Înălțime cadru: 55mm

Podul de nas latime: 19mm

Templul lungime: 138mm

Lentile optice caracteristici: UV 400

Vizionare tarif: 99%

Forma: rotund

Culori: 8 culori pentru alegerea ta

Dimensiune: așa cum se arată

Cantitate: 1 BUC

Ocazii: haine de zi cu zi, de călătorie, plaja, petreceri, haine de stradă, cadouri

Caracteristici:

100% de brand nou, absolut!

Se pare politicos, elegant și elegant.foarte ușoare

Potrivit pentru orașe, sport, surfing, cluburi de noapte și multe alte activități

Un mare cadou pentru tine sau un prieten.

Conceput pentru tineri și adulți, care sunt interesați sau au nevoie de decor.

Pachetul contine: 1 * pahare (doar ochelari de soare, excluzând alte accesorii!)

`Atenție:

1. În conformitate cu manualul de măsurare, există o diferență de 2-3%.Vă rugăm să verificați dimensiunea cu atenție înainte de a cumpăra articole.

2. Vă rugăm să rețineți că, datorită influenței luminii și ecran, ușoară aberatiile cromatice ar trebui să fie acceptabil.

3. După continuu de transport, unele elemente pot rupe.Dacă este deteriorat, vă rugăm să contactați-mă și vă vom oferi un nivel satisfăcător de acceptare.

4. Dacă doriți să plasați o comandă mare, va rog sa ma contactati si va vom oferi unele reduceri.

[Protecția ochelari]

1. O mână de ștergere va deteriora stânga-dreapta balanța de cadru și provoca deformarea.Este recomandat să țineți temple cu ambele mâini și să le ridice în paralel la părțile laterale ale obrajilor.

2. Atunci când pune pe tâmpla stângă, împăturiți-o în primul rând, nu este ușor să se deformeze cadru.

3. Este recomandat să clătiți pahare cu apă și de a absorbi umezeala cu un prosop de hârtie, și apoi încercați să frecarea cu ochelari speciali pânză.Aveți nevoie pentru a păstra marginea cadrului pe cealaltă parte a oglinzii, și apoi ștergeți ușor obiectivul de a evita degradarea excesivă a cadrului sau lentile.

4. Atunci când nu poartă ochelari, le înveliți într-un caz ochelari și le-a pus în pahare caz.Dacă sunt introduse temporar, vă rugăm să asigurați-convex suprafata de ochelari cu fața în sus, în caz contrar, este ușor să poarte ochelari.În același timp, ochelarii ar trebui să evite contactul cu substanțe corozive, cum ar fi insecticide, produse de toaletă, produse cosmetice, geluri de păr, medicamente, și pentru a evita lumina directă a soarelui și de temperaturi ridicate (peste 60 ° C) pentru o lungă perioadă de timp, în caz contrar aceasta va provoca cu ușurință obiectiv, cadru de deteriorare, deteriorări, modificări de culoare.

5. Merge regulat la un magazin de specialitate pentru plastic ajustări.Deformarea cadrului pune o povară pe nas și urechi, iar obiectivul se deschide ușor.

6. Nu utilizați ochelarii in timpul exercitiilor fizice intense, ca impact puternic poate cauza lentilelor de rupere și deteriorare a ochilor și a feței; nu utilizați purtat lentile pentru a preveni pierderea vederii din cauza luminii difuze; nu priviți direct în lumina soarelui sau strălucirea puternică Astfel încât să nu rănească ochii.

7. Întreținere de ochelari de soare

Ochelari de soare orbitor menține activ și liber, în soare.În fapt, ochelarii de soare pot bloca lumina soarelui, dar nu a poluării daune, astfel încât să fie atent să nu piardă față.

În fapt, metoda de intretinere de ochelari de soare este la fel ca cea de întreținere de pahare obișnuite, și trebuie să facă obiceiul de curățare, stivuire și depozitare.Doar că ochelarii de soare sunt adesea purtate și poate fi zgâriat accidental, astfel încât există unele mici detalii care pot aminti în special: atunci Când ochelarii sunt colorate, nu le scoate cu unghiile tale, în caz contrar acesta va fi ușor la zgârieturi și răni de suprafață.

Etichete: gg ochelari de soare, bug geantă de lux, fendi femei, 2020 ochelari de soare, ochelari de soare lacoste 2020, figur iron man, 2020 ochelari de soare femei, legoe iron man, femeia gucci, beekeep
01 Iron Man Ochelari De Soare
Ochelari De Tip Ochelari de soare
Lens Înălțime 55mm
Numele Departamentului Adult
06 Ochelari De Soare Pentru Barbati
Certificare CE
Lentile Optice Atribut UV400
03 iron man ochelari
Material Cadru ALIAJ
Origine NC(de Origine)
Lentile De Material Rășină
04 albine ochelari de soare
05 Ochelari de sex masculin
Numărul De Model 5285
10 ochelari de soare lux femeie designer de brand
08 ochelari de soare pentru femei
Gen FEMEI
Obiectiv Lățime 52mm
Tip De Element Ochelari
02 lentile iron man
09 Ochelari de sex masculin
07 ochelari de soare femei
Nume De Brand NoEnName_Null
Stil Oval

Scrie o recenzie

Produse similare