Oferta

2 822.67lei

3 763.57lei

Modern Candelabru de Cristal Lumina Camera de zi lustru de cristal Decor Pandantive și Candelabre Acasă Iluminare Interioară Lampă

Adaugă o recenzie

Achiziționarea Note

1. Pls nu da-ne de rău sau neutru feedback-ul direct, ca nu e nimic de rezolvat pentru tine, dacă te întâlnești orice problema, va rugam sa ne lăsați un mesaj și să aștepte pentru soluția cea mai bună.

2. Toate pachetele sunt verificate înainte de expediere, e în stare bună, dacă ați primit un pachet deteriorat, pls nu-l semneze și cere de curierat să-ți dau raportul daune, și apoi să ne contactați, astfel încât să putem privi în ea și de a solicita despăgubiri de la curier .Dacă nu, cere daune raport, noi nu va fi responsabil pentru orice daune cauzate prin curier.

3. Pls nu deschide un litigiu înainte de a ne contacta, atunci când a deschis un litigiu, aliepxress echipa se va implica în acest caz, se va rezolva fara confirmare, și ei nu pot da o soluție profesională pentru tine, pentru că ei nu știu nimic despre domeniul iluminatului.Noi credem ca tu vrei sa-ti rezolve problema corect nu?Contactați-ne pentru a obține o soluție mai bună.

4. Am obiceiul de a furniza servicii post-vânzare pentru persoana care deschide disputa sau dă neutru sau feedback-ul rău la întâmplare.

Compania noastră se specializează în exportul de iluminat de calitate, absolut sincer operare.

Pandantiv Modern de lumină, led lumina pandantiv,pandantiv Cristal de lumină, sticlă, lumina pandantiv, pandantiv lumina pentru sala de mese, modern glass lumini pandantiv, pandantiv cu led-uri de lumină pentru sala de mese, lumini pandantiv dormitor, cristal para,pandantiv de cristal,Cristal Candelabru,Lustră de cristal,Modern Candelabru, candelabru led,iluminat candelabru, candelabru pentru bucatarie, candelabre camera de zi, candelabre de trai, candelabre și pandantive, candelabre de trai, candelabre camera de zi, casă de iluminat, candelabre, Articol: aur candelabru de cristal de lumină, candelabru clasic de iluminat,cristal lampă candelabru, candelabru de cristal de iluminat, corp de iluminat, corpuri de iluminat, lampă de cristal, cristal lampă de pandantiv, pandantiv lumina, iluminat interior, cristal lumini, decor hotel, hotel de iluminat, living lămpi, candelabre, lumini decorative

1. Taxe de Import, impozite și alte taxe vamale nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.Acestea sunt responsabilitatea cumparatorului.Pls verifica cu personalizat de birou pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

2. Vom decide metoda de transport maritim TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile.Dacă ai nevoie de o anumită metodă de transport maritim, pls lasa-ne un mesaj atunci când plasarea comenzii.

3. Scopul nostru este de a furniza produse de bună calitate pentru fiecare client.Toate produsele noastre au fost testate, verificate și ambalate în condiții bune, cu buna piese de schimb.Dacă elementele pe care le-a primit este defect, va rugam sa ne contactati imediat, va vom furniza cea mai bună soluție(retrimite înlocuire sau de rambursare)

4. Pls NU deschide disputa sau scrie un rău sau neutru revizuire direct, fără nici un contact.Tu ai cuvintele noastre aici: Toate problemele pot fi rezolvate printr-o comunicare bună, sperăm toți clientul nostru poate mulțumiți cu produsele și serviciile noastre.Dacă aveți orice probleme cu privire la produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați și noi vă va oferi o soluție perfectă.

Cumpărătorii care plasa comanda va considera că sunteți de acord cu acești termeni și condiții.

5. MEEROSEE este producator direct , am putea face nu numai normal, lumini arătat pe site-ul, dar, de asemenea, personaliza lumini pe solicitările dumneavoastră speciale.Bine ați venit să ne contactați.

6. Trimite-ne mesaj , bine ai venit să ne contactați în orice moment, vom răspunde în termen de 24 de ore.

Modern Candelabru de Cristal Lumina Camera de zi lustru de cristal Decor Pandantive și Candelabre Acasă Iluminare Interioară Lampă

Categorie: Candelabre Stil: Cristal, de Lux, Pandantiv Brand: Meerosee Model No: MD81002998 Material:K9 Cristal, Sticla, Metal Dimensiuni(Aprox.): Diametru : 860mm (33.8 inch) Înălțime : 1090mm(42.9 inch) Bec: bec Incandescent Bec de Bază: E12 / E14 Numărul de Lumini: 20 Bec Inclus sau Nu: Becurile Nu sunt incluse Potrivit Tensiune: 110V-240V Putere: becuri Incandescente Culoare: transparent Tip de Instalare: Pandantiv de Bază de Asamblare este necesar.Manualul de utilizare este inclus.Garanție:2 ani Daca ai nevoie de becuri cu LED-uri, pls contactati-ne.

Meerosee de iluminat este un producător de profesionist specializat în R & D, proiectare, producție și vânzări de Iluminat Interior.

Etichete: cristal pandantiv de sex masculin, lampă de pandantiv, modern lanț de aur candelabru, lampă decorativă ciucuri, sticlă chandalier, nano cristal pandantiv, circular tranșee de perete, lampa, grand cristal pandantiv, himalaya sare de piatră
culoare Clar de culoare Crom
Tip De Instalare Semiflush Muntele
Numele produsului Candelabru De Cristal Lumina
Numărul De Model MD2998
Potrivit pentru Camera De Zi, Sufragerie, Dormitor, Restaurant
Tip De Element Candelabre
Tip Comutator Buton de comutare
Este De Becuri Incluse No
Sursa De Lumina Becurile Incandescente
Descriere Cristal Pandantiv Lumina lumânării luciu
Tensiune 110-240V
Umbra Direcție Jos
Sursa De Alimentare AC
Nume De Brand MEEROSEE
Stil Europene
Este Estompat No
Material K9 Cristal, Sticla, Metal
Finisaj Fier
Tipul De Bază Pană
Umbra Tip Shadeless
Garanție 2 Ani
Caracteristici Clasic
Corpul Material Sticla
Dulii E14 pentru 220V sau E12 pentru 110V
Certificare CCC

Scrie o recenzie

Produse similare