Oferta

123.84lei

165.13lei

ZOSI 1080P camera web HD cu Microfon,cameră Web USB aparat de Fotografiat,de 360 de Grade de Rotație,Built-in de Reducere a Zgomotului,cu ecran Lat de Streaming Webcam

Adaugă o recenzie

ZOSI 1080P camera web HD cu Microfon,cameră Web USB aparat de Fotografiat,de 360 de Grade de Rotație,Built-in de Reducere a Zgomotului,cu ecran Lat de Streaming Webcam

Crystal Clear HD Vizualizare

Cu 1080p rezoluție HD și de câmp larg de vedere - plus avansate 3D-DNR tehnologie reduce nivelurile de zgomot, oferind impecabil, clare și netede de streaming.

Built-in de Anulare a Zgomotului Microfon

Precis ridica vocea ta și de a reduce automat zgomotul de fundal, asigurându-se clar și natural de comunicare și de înregistrare a sunetului.

Păstrați-Vă în Siguranță cu Confidențialitate Acoperă

Capacul obiectivului adăposturi webcam-ul atunci când nu este în uz pentru a proteja intimitatea și securitatea.

Suport pentru mai Multe software-ul și Sistemele de

Lucra pe orice calculator, laptop, monitor, Smart TV și mai mult.

Plug & Play Setup

Pur și simplu conectați camera web la laptop/PC printr-un cablu USB, apoi camera web HD este gata pentru a merge.Webcam-ul de configurare poate fi un breeeze cu acest super-ușor plug-and-play design.

Auto Lumina De Corecție

Încărcat cu avansate BLC (Backlight Compensare) și HLC (Highlight Compensare), tehnologie pentru a ajusta automat luminozitatea chiar și în mai puțin de ideal condiții de lumină, de streaming video la o mai bună claritate și intensitatea.

Versatil Adjutable Clip

Aceasta camera web USB vine cu un clip universale pe care le puteți ajusta unghiul de obiectiv și suport, astfel încât acesta poate fi bine atașat la aparat.În Plus, puteți, de asemenea, pur și simplu pune-l pe desktop, după cum doriți.

Cereri Multiple Ocazii

Potrivit pentru live streaming,video conferințe,cursuri on-line,video chat-ul.Faceți fotografii și clipuri video pentru a satisface nevoile de diferite grupuri de oameni.

Etichete: havit webcam 1080p, protecție de securitate aparat de fotografiat, 1080p webcam, webcam 4k 2, 360 camera wifi, larg webcam full hd 1080p, grup microfon, camera video, live stream, web cam 1080p 60
Stil Mini Aparat De Fotografiat
Alimentare Normal
Nume De Brand ZOSI
Unghi De Vizualizare 90°
Numărul De Model 1NC-8662CW-B
Format De Compresie Video H. 264
Senzor CMOS
culoare negru
Lentila (mm) 3.6 mm
Megapixeli 2MP
De Înaltă Definiție 1080P(Full-HD)
Conectivitate USB
Sisteme De Operare Acceptate No
Origine NC(de Origine)
Tip Camera IP

Scrie o recenzie

Produse similare