Oferta

185.78lei

247.72lei

Kensington Premium Anti-furt de Cablu cu cheie de Blocare pentru Surface Pro cu 1,8 m Oțel Carbon Cablu K62055WW

Adaugă o recenzie

Caracteristici

• Proiectat exclusiv pentru Suprafața™ Pro [nu este compatibil cu Suprafața™ Pro X] și Suprafața™ Du-te pentru a oferi profesionale-nivel de securitate și serviciile oferite de dispozitivul de logodnă. • Non-invazive de blocare tehnologie oferă ușor de utilizat soluție de securitate care nu necesită dispozitiv de modificări, păstrând Suprafața™ Pro garanție hardware si estetica. • Sistem de blocare puternic capul îndeplinește Kensington, standarde de top din industrie pentru tamper-rezistență, fiabilitate și durabilitate. • 5mm keying include sistem patentat anti-alege Pin Ascuns™ Tehnologie, și este parte din Kensington este robust, cu cheie de soluții de management care includ Maestrul Tastat (K62052M) și Supraveghetor de Tastat (K62052S) opțiuni pentru a ajuta managerii IT să reducă numărul de chei necesare pentru a fixa dispozitive mixte de tehnologie medii. • Oțel Carbon cablu rezistă și descurajează tăiere încercări. • Inregistreaza-si Recupera™ program oferă gratuit și securizat cloud-based de înlocuire cheie.

Kensington Cablu antifurt cu cheie pentru Surface Pro

Proiectat exclusiv pentru Suprafața™ Pro

Kensington lucrat direct cu Microsoft® pentru a oferi profesionale-nivel de securitate și serviciile oferite de dispozitivul de logodna astfel încât să puteți asigura Suprafața™ Pro cu încredere. [nu este compatibil cu Suprafața™ Pro X]

Non-invazive de Blocare Tehnologie

Non-invazive de blocare tehnologie oferă ușor de utilizat soluție de securitate care nu necesită dispozitiv de modificări, păstrând Suprafața™ Pro garanție hardware si estetica.

Sistem De Blocare Puternic La Cap

Testat pentru cuplu/pull, străine pune în aplicare, de blocare a ciclului de viață, coroziune, cheie de rezistență și de alte condiții de mediu, această blocare cap îndeplinește Kensington, standarde de top din industrie pentru tamper rezistență, fiabilitate și durabilitate, astfel încât să puteți asigura Suprafața™ Pro cu încredere.

5mm Introducerea Sistemului

5mm keying include sistem patentat anti-alege Pin Ascuns™ Tehnologie, și este parte din Kensington este robust, cu cheie de soluții de management care includ Maestrul Tastat (K62052M) și o Singură Tastat (K62052S) opțiuni pentru a ajuta managerii IT să reducă numărul de chei necesare pentru a fixa dispozitive mixte de tehnologie medii.

Oțel Carbon Cablu

Oferă același nivel de rezistență și furt-descurajarea, mai gros cabluri, 1.8 m (6ft) manta din material plastic acoperite cu oțel carbon cablu oferă securitate cu o mai mare mobilitate.

Înregistrează-Te Și De A Prelua™

Kensington on-line cheie de înregistrare program care permite rapid, sigur și ușor de înlocuire cheie dacă vreodată devine pierdut sau furat.

Reddot Design Award Winner 2018

Ambalaje De Vânzare Cu Amănuntul

Etichete: antivirus cu licenta, kensington lock, fengshou, Laptop-Ul De Blocare, laptop cablu de blocare, tastatura microsoft, halloween-ul web, de acoperire de suprafață pro, XGZ, Kensington
Nume De Brand Kensington
Origine NC(de Origine)
Lungimea de Cablu de Otel 6 m / 1.8 m
Lungime 180cm
Pachet Da
Numărul De Model K62055WW

Scrie o recenzie

Produse similare