Oferta

135.57lei

211.79lei

Enfitnix Navi600 Biciclete Cap de Lumină Gratuit Reglaj Digital de Execuție Display LG Baterie Opțională Xlite100 de Frânare Spate cu Lanterna

Adaugă o recenzie

Enfitnix Navi600, care combină tehnologia de lumină, de energie electrică și management digital, este un loc ideal de biciclete faruri în adevăratul sens, convenabil întâlnire cele mai multe dintre nevoile de iluminat în ciclism.

Gratuit Reglaj

Această lampă are în free reglaj prin simpla alunecare pe zona de atingere, oferind o modalitate foarte rapidă de a obține dorit de iluminare pentru a satisface nevoile specifice.Această caracteristică economisește timpul de funcționare în comparație cu regulate faruri, ciclism și siguranță îmbunătățită.

Afișaj Digital

Existente de execuție și luminozitatea luminii este prezentată în cifre, lampa de management mult mai convenabil îmbunătățit.Mai ales pentru noapte cu bicicleta, piloti găsi că este ușor să programați călătoria lor în funcție de iluminare în funcție de disponibilitate.

Sursă De Lumină Stabilă

Cree XPL LED-uri funcționează cu circuit optimizat și asigură o performanță de încredere.Este pâlpâie timp liber și de mare de culoare index oferă o clară vedere de noapte.Lumina zilei ton de culoare, ușor cald și nu prea rece, ochii prietenos.

Dual De Control Al Luminii

Atât Manual, cât și de Auto lumina de control sunt prevăzute în această lampă, pentru a satisface nevoile specifice și de preferințele personale.În stare Automată, lampa este controlat de ambient nivele de lux, baterie runtime extins.

Fiabile De Alimentare

Calitatea LG 3350mAH baterie Li-ion acceptă muncă stabile și de durată lungă de viață.Este nevoie de port USB de Tip C pentru încărcare.Cu îmbunătățit inteligent de control al circuitului, bateria funcționează în condiții optime, stabilitatea și durata de viață asigurată.

Protecție De Sine

Această lampă adoptă muRata traductor de temperatură și are protecție la supraîncălzire a circuitului.Aliaj de locuințe, CNC-prelucrate & anodizat, ajută la disiparea de căldură și de lucru în vreme diferite.Atentă de producție acordă un ansamblu de etanșare necesare pentru stropi de apă dovadă în vreme ploioasă.

Ușor De Instalare

Echipat cu instalare rapidă și eliberarea de suport, simplu de montat pe ghidon, nu instrumente implicate.În plus, un adaptor este închisă pentru a instala pe aparat de fotografiat suport.

Caietul de sarcini

- Element: Biciclete Faruri, Model: Enfitnix Navi600 - Sursa de lumina: CREE XPL; Temperatura de Culoare: lumina Zilei Ton - Ieșire: 600 Lumeni - Lumina de Control: Auto sau Manual; - Modul: 4 moduri (scăzut Constant, standard, overdrive, si flash) - Estompat: Gratuit reglaj de alunecare zona de atingere - Afișaj Digital: Afișează rămase de execuție și lumină, luminozitate - Baterie: LG 3350mAH Li-ion; Runtime: 2-36Hrs; - Modul în utilizare: 2-36 ore, supuse modul în uz, detaliate în graficele de mai jos; - Incarcare: Port USB de Tip C, 5V 2A max, cam 2-3 Ore pentru incarcare completa; - Carcasa: Aliaj, CNC-prelucrate, anodizat; - Grad de Protecție: IPX5, Stropi de Apă Dovada, nu-l scufundați în apă pentru a utiliza; - Temperatura mediului ambiant: - Poziționare: ghidon, se potrivește Dia. 23-31.8 mm, adaptor (inclus) pentru a instala pe aparat de fotografiat suport (Nu sunt incluse)

Faruri Navi600 Pachetul include:

1* Lampă De Cap 1* montare suport, 1* adaptor (inclus) pentru a instala pe aparat de fotografiat suport (nu sunt incluse) 1*USB linie 1*manual de Utilizare (engleză și în Limba Chineză) 1*Cutie De Vânzare Cu Amănuntul

Etichete: solarstorm, 50ah lifepo4, cubelite ii, bicicleta 3 usb, tare corn biciclete, navi600 gps, lumina pauză moto, sac de mtb, biciclete lampa, lanterna led
Culoare Lumina
Lumina Control
Tip
Afișaj Digital
Locuințe
Baterie
Certificare NICI unul
Estompat
Alimentare Baterie
Numărul De Model Enfitnix Navi600
De Timp A Alerga
Nume De Brand Enfitnix
Ieșire
Montare De Plasament Ghidon
Sursă de lumină
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare