Oferta

44.10lei

74.78lei

Pedichiura Kit, Picior De Îngrijire Colosale Picior Rasp Picior Fișier Callus Remover Instrumente Picior Mare Scruber Pielea Moarta De Demontare

Adaugă o recenzie

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

1. Confortabil și în siguranță, de lucru ca accesorii mici.Nu lamă ascuțită gaura se va desprinde piciorul de piele.Pune siguranța pe primul loc.Cred că te va iubi noastre profesionale față-verso picior de fișier. 2. Există umflături mari, pe de o parte, care este foarte potrivit pentru îndepărtarea greu bataturi si piele moarta, si dens umflaturi pe de altă parte, potrivit pentru zi cu zi de netezire a pielii.Face fiecare de Presă confortabil și lasă-ne să incepe sa te bucuri de o relaxare picior pedichiura la domiciliu!

3. Materiale de înaltă calitate, durabile, realizate din oțel inoxidabil, rezistent și durabil.Nu va rugini, astfel încât acesta poate dura de mai mulți ani.

4. Suprafața de inox este usor de curatat, doar se spală de mână cu jet de apă și uscați-l.Bacteriile nu vor avea o șansă să crească, atâta timp cât ai cumpara un profesionist pentru a merge acasă, va avea un picior sanatos pedichiura!

5. Cu maner ergonomic este buna de Presă, oferindu-vă o suprafață netedă și confortabil de Presă.Textura mata suprafață design vă oferă un sentiment de înaltă calitate.Acesta nu va aluneca chiar dacă mâinile sunt umede sau unse.Mai important, design-ul este curbat, care se potrivește în palma ta mai bine.

dimensiune:16.6 x 5cm

Material:otel inoxidabil

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 x picior de fișier

1 x pedichiura rindea

1 x cutie de lame (10 bucati)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: rasp pe lemn, calusuri picior, fișier rasp, fișier pentru toc, pedicur, rasp set, metal rasp, piciorul polizor, calluse, electric foot scrub
Nume De Brand Sokany
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare