Oferta

103.19lei

Outtobe Yoga Coloana Rola de Spuma EVA Roata Echipamente de Fitness Pilates Musculare Masaj cu Role de Yoga Stick (33 x 14 CM) pentru Gimnastică Yoga

Adaugă o recenzie

Descriere Produs:

【】 Dimensiune 33 x 14 cm, ușor și robust gol EVA core masaj cu role, cu trei ochiuri 3D masaj zona care imita degetele, palmele și degetele de la mâna terapeutului.Călători cu ușurință cu doar 1 lira.

【Confortabil să utilizați】- densitatea Medie musculare role de ușor pentru incepatori , dar încă în vigoare la penetrarea țesuturilor moi strat de mușchii obosiți .Suficient de moale pentru a utiliza în timp ce în dureri de spate mai mici prejudiciu , sciatica sau fasciita plantara .

【Trata dureri musculare】crește performanța și flexibilitatea.Rulare înainte și după exercițiu sis parte de o mare întindere de rutină .Creste fluxul de sange la site-ul de masaj , spălarea departe stocate acid lactic .

【Aplicabile pe scară largă】Oferă instant beneficiu pentru hamstring , ACEASTA trupa , fesele și gambele prin livrarea superior masaje la domiciliu sau în sala de gimnastică .

Etichete: rola de spuma, e scuter, caramida plută yoga, yoga accesorii nz, roller stick, massag cu role, musculare stick, role spumă 10cm, saltea yoga, bloc de yoga
Material PVC+EVA
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare