Oferta

59.13lei

75.81lei

1M~ 5M WS2812B Benzi cu LED-uri USB DC5V ws2812 Pixel lampa de bandă Desktop PC HDTV Ecran/Monitor TV de Fundal iluminat

Adaugă o recenzie

1M~ 5M USB WS2812 WS2812B Benzi cu LED-uri de lumină Desktop PC HDTV Ecran/Monitor TV de Fundal iluminat ws2812 Pixel Notă: aceasta funcționează doar pe Android TV, Samsung/LG nu aparțin Sistemului de Operare Android.Dacă doriți să-l utilizați cu Samsung/LG TELEVIZOR, trebuie să conectați un plus de Android TV box la TELEVIZOR în primul rând, atunci pot fi utilizate cu produsul nostru.Ce software este necesar?Windows: Ambibox sau Prismatik Raspberry Pi: Openelec/libreelec+Hyperion (https://youtu.be/r1Cbg8LLzEs ) Android TV/TV boxs (Android 5.1 sau mai sus): aplicație Android (software-ul Plătit) (Sau, semnalul video de pe computer este de ieșire pentru TV, TV si ca monitor.) (Sau, instala sau rula Openelec/libreelec+Hyperion pe TELEVIZOR/TV box.) Este important să știți!La semnal TV analogic nu este procesat de sistemul de OPERARE Android de nivel, astfel încât lumina de fundal aplicație nu va lucra cu canale TV obișnuite.Iluminarea din spate funcționează numai cu sistemul de OPERARE Android aplicații care nu utilizarea de conținut protejat. 4K performanța depinde doar hardware-ul.Din păcate, programe, cum ar fi YouTube și Netflix utilizarea de conținut protejat (DRM), aplicația are capacitatea de a lucra cu ei.În scopul de a face munca pe care ar trebui să utilizați speciale de client.De exemplu SmartYoutube.Pachetul De Conținut:

1) Yinice controller-cutie

2) de calitate superioară, benzi cu led-uri

3) cablu USB

4) adaptor de Alimentare DC5V cu UE/SUA/marea BRITANIE/AU Plug .

Te rog, spune-ne ce plug ai nevoie.Cald Prompt: Pentru că a înființat acest articol este un pic mai complicat, dacă produsul nu funcționează corespunzător, vă rugăm să ne contactați în primul rând, în loc de a deschide disputa sau scrie feedback-ul negativ, în mod direct, trebuie să vă ajuta să rezolve, multumesc!În funcție de dimensiunea monitorului PC sau TV ecran, puteți alege setul corect.

Configurare TV tutorial: Pasul 1 : Instalați lumina LED-uri pe TV(vă rugăm să consultați video pentru detalii) Pasul 2 : Achiziționarea unui Software-ul Plătit pe Google Play: Android Ambilight Aplicație Notă: Android TV/TV cutii(numai Android 5.1 sau mai sus pot fi utilizate) http://ambilight.tender-complex.ru/en/ configurare PC tutorial: Pasul 1: Instalați lumina LED-uri de pe PC. (vă rugăm să consultați video pentru detalii) Pasul 2: configurarea Ambibox Capture Software. 2.1. Ambibox software(Shareware); link de Download: http://www.ambibox.ru/en/index.php/Main_Page 2.2. Rula Ambibox software-ul, atunci când instalarea, se recomandă să utilizați PlayClaw, nu ți-aș recomanda să-l folosească. 2.3. Selectați aparatul și setați acest lucru ca "Adalight", sub meniul "Intelligent backlight display", selectați Port și Portul COM pe care dispozitivul a fost detectat.Dacă selectați în mod corect, puteți vedea Aparatul de Stare: Conectat, de asemenea, jos, stânga, jos, se va spune Adalight: conectat. 2.4. Odată ce ați pus la cale, puteți selecta "Vrăjitorul captura zone", care va genera automat toate zone de captura pentru tine.SFATURI PRO : dacă-ți găsești culorile sunt spălarea sau par foarte albe, mai degrabă decât de culoare, pentru a regla setările gamma, dacă vrei să ajungi o lumină albă de fundal pe un negru pur de ecran, de a crește dimensiunea eșantionului zone, Acesta va lua un pic de reglaj fin, dar merită!

Notă: T el Port USB ar trebui să fie CH340(COM*),dacă nu ,vă rugăm să descărcați CH340 Driver:

https://drive.google.com/open?id=1GS5FrjN5620I_RKJMOe5IAGNSqlke9jC

https://youtu.be/mCIdH4kKniQ

Etichete: angel perna, 8ft tub cu led-uri, usb luci led, orb cablu, WS2812B, emc controler cu led-uri, ws2812b led benzi, benzi cu led-uri ws2815, monitor pc, led ws2813
Medie de Viață (ore) 50000
Numărul De Model WS2812B
Ocazie Camera De Zi
Certificare ROHS
Culoare Temperatura(K) 6500K
Chip de LED-uri de Brand Epistar
Chip de LED-uri Model SMD5050
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Benzi
Sursa De Alimentare DC
Tip bandă SMD
Este Dispozitiv Inteligent No
Tensiune 5V
Generarea De Energie Comutator
Nume De Brand YJBCo
Rezistent la apa No
Caietul de sarcini (lumina margele / m) 60
Led-Uri Numărul/M 30

Scrie o recenzie

Produse similare