Oferta

29.73lei

49.55lei

5 culori Home&Aspirator Auto Pentru Auto USB Mini Portabil de Uscat Umed Duster NOI

Adaugă o recenzie

Descriere:

1. De economisire a energiei și durabil: pe desktop portabil aspirator are o oprire automată funcție, atâta timp cât acesta nu este utilizat pentru mai mult de 10 minute, se poate intra în modul de oprire.Acest sistem built-in poate fi folosit ca un economizor de energie, permițând mașinii să fie curățate în mod mai eficient la o singură încărcare.Trebuie doar să încărcați timp de 1 oră, puteți efectua 90 de minute neîntrerupt de curățare, deoarece, de mare capacitate litiu-ion poate asigura stabil de viață a bateriei.

2. Unic design de curatare: unic perie de nailon introduce asigură o perfectă curățare și întreținere ușoară de fiecare dată.Acest mecanism este numit un tabel chip mătură.Folosi această tehnologie pentru a curăța firimituri, praf, murdărie, reziduuri de cauciuc si multe altele.Prin urmare, acesta poate fi folosit pentru a curăța în fiecare loc, cum ar fi calculatoare, tastaturi, saci, dulapuri, scaune, etc.

3. Puternic și liniștit: Mini aspirator convertește la 9000 rpm, în timp ce alte aspiratoare converti la 6000 rpm.Puterea de aspirare este de 1000 Pa, care aproape a produce vacuum aspirație.Și cu o astfel de mare viteză și presiune, dar bancă cleaner au fost prelucrate pentru reducerea zgomotului, și sunet de lucru este mai mică.Prin urmare, acesta poate fi utilizat în locuri în care copiii dorm, în orice loc de adunare sau bibliotecă.

4. Convenabil de încărcare: Acesta poate fi încărcat prin intermediul laptop, cablu de alimentare, hub USB, alimentare mobile și orice dispozitiv care acceptă USB.

5. Convenabil demontare: Acesta poate fi demontat de asamblare, care este de ce este cel mai durabil aspirator.Filtrul de aer poate fi îndepărtat și spălat cu apă, și pot fi refolosite.De mare viteză de rotație lamă și perie de nailon folosit pentru a curăța de masă sparge poate fi, de asemenea, curățate după utilizare.

Amintiți-vă: ori de câte ori aspiratorul nu funcționează fără probleme și este scurtat de praf sau elemente similare, curățați filtrul, și aspiratorul poate lucra în mod normal din nou

Caietul de sarcini:

Nume produs: Mini desktop aspirator

Dimensiune: 80 x 80 x 65 mm

Greutate: 140g

Culoare: portocaliu/galben/verde/albastru/alb

Încărcare model: 1400 mAh baterie cu litiu, USB direct de încărcare de 1 oră

Timp de lucru: aproximativ 90 de minute de muncă neîntreruptă

Utilizări: Desktop/pat/podea/pervaz/birou/bucatarie/pet/masina

Pachetul Inclus:

1*aspirator

1*cablu de Date

1*Instrucțiuni

1*Perie

Etichete: aspirator aspirator fără fir, renault duster, aspirator osoji accesorii, robot de jucărie, aspirator de birou, portabil aspirator manual, mini aspirator, aspirator cu vacuum, carpet cleaner aspirator, auto vacuum cleaner
Transport Rapid de transport maritim
Type3 Utile Desktop Portabil Aspirator Auto
type1 portabil mini aspirator
Încărcare Model 1400 mAh baterie cu litiu, USB direct de încărcare de 1 oră
Nume De Brand BYGD
Numele produsului USB Desktop aspirator
Greutate 140g
Type2 Wireless Aspirator
Suport Dropshipping/en-gros
culoare portocaliu/galben/verde/albastru/alb
Dimensiune 80 x 80 x 65 mm
Stoc Suficient
Tip Birou Colț De Masă Aspirator De Praf
type4 De Dimensiuni Mici Curate De Resturi De Mașini
Folosește Desktop/pat/podea/pervaz/birou/bucatarie/pet/masina
Timpul de lucru aproximativ 90 de minute de muncă neîntreruptă

Scrie o recenzie

Produse similare