Oferta

30.02lei

32.99lei

40mm Naturale Frumoase Amazonite Cristal de Cuarț Inima de Piatră Șlefuită de Vindecare de Pietre Naturale și Minerale

Adaugă o recenzie

Nume Naturale Frumoase Amazonite Cristal de Cuarț Inima de Piatră Șlefuită de Vindecare de Pietre Naturale și Minerale Cr ystal Numele Element de CRISTAL Mână-sculptate inima Materialul CRISTAL Greutate g Lungime 40 mm Latime mm Inaltime mm

NOTA 1.Vă rugăm să permită o ușoară abatere de măsurare. 2.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini,multumesc pentru intelegere. 3.Știm cu toții că nu există nici un fel de frunze în cuvânt,pentru că ei sunt naturali, de asemenea, pietrele sunt naturale, deci nu va fi un pic diferit de fiecare bucată.Vom livra produsele la întâmplare,vă rugăm să rețineți că,dar promitem că vom oferi cea mai bună calitate.

1: pachetul va fi trimis prin china post.Dacă pachetul pierdute sau deteriorate în e-mail , va vom returna sau retrimite unul nou.

2: să Acorde o comoara de plată

3: Toate pozele au fost făcute în lumină naturală.

4: taxe vamale ar trebui să fie plătite de tine

dacă există orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine, va fi o onoare pentru mine de a oferi un serviciu bun pentru tine.

Etichete: urechea de inima, inima de cuarț, piatra de cristal, forma de inima de piatră, inima r, șirag de mărgele de cristal inima, sticla pandantiv inima, ametist inima, lant inima, inima de cristal bijuterii
Origine NC(de Origine)
Tema Dragoste
Caracteristică Regională China
Stil cu feng shui
Naturale cristal Naturale cristal inima
Material Piatra
Nume De Brand dhmszb

Scrie o recenzie

Produse similare