Oferta

21.60lei

36.01lei

1buc Picior Maneca de Compresie Folie de Glezna Bretele Pentru Arc & de Sprijin Glezna Fotbal Baschet Volei de Funcționare Entorsă la Picior de Îngrijire

Adaugă o recenzie

Caracteristică:

1. FENOMENAL de PROTECȚIE: Glezna bretele aplica presiune pe glezna comune, care oferă moderată de relief dintr-o varietate de boli, inclusiv fasciita plantara, artrita, entorse, edeme, oboseală musculară, și alte dureri de glezna.Cu mâneci vei fi capabil să abordeze orice activitate de viață aruncă-ți de drum, în timp ce asigurându-vă sunt cu un pas înainte în prevenirea accidentărilor!

2. UIMITOR de UTILITATE: Nostru sprijină glezna sunt foarte bune pentru orice activitate care necesită mișcare glezna, inclusiv Baseball, Baschet, Fitness, Golf, Drumeții, Alergare, Tenis și Volei.Veți fi capabil să se bucure excepționale de sprijin glezna în timp ce încă menținerea performanțe de vârf și o gamă completă de mișcare picior!

3. INCREDIBIL: CONSTRUCTII Nostru glezna manecile sunt fabricate pentru a oferi suport superior, confort, și de relief, fără a compromite mobilitatea.Acum vă puteți bucura de premium sprijin pentru glezna, fără pierderi de performanță sau disconfort, permițându-vă pentru ore de utilizare continuă!

4. ADEVĂRAT se POTRIVESC (NU ALUNECA): Dacă ai miez de glezne, sau sunt un pic subțire, avem un loc si pentru tine!Este într-adevăr cel mai important lucru, nu-i așa?Având o formă care să nu alunece în jos piciorul este ceva care ar trebui să fie un dat, dar cu alte marci, din păcate, uneori nu.Noastră țese tesatura oferă perfect pentru a se potrivi în jurul valorii de glezna ta, permițându-vă pentru a beneficia de sprijin, fără a suferi de mâneci, care sunt prea stramti.

Beneficii:

- Crește Circulația Sângelui

- Prevenirea Glezna Entorse/Luxatii

- Ameliorarea durerii pentru Fasciita Plantara si alte prejudiciu picior

- Ușor Respirabil Material (Umiditate Wicking)

- Ajuta la Recuperarea de dupa antrenament/post antrenament

- Materiale moi pentru Uzura de Confortabil

- Una dimensiuni pentru bărbați, femei, copii

Material:

- Nylon Cu 60%, Poliester 10%, Latex 30%.

Pachet:

1buc * Glezna Bretele Folie

Notă: Acest preț doar 1buc, dacă aveți nevoie de 1Pair(2 buc), vă rugăm să alegeți cantitatea de 2.

Etichete: produs la suport, ortezare suport arc bretele, piciorul copilului înger, subțire de sprijin glezna bretele, centura magnet, fotbal bretele, mingea de baschet, suport telefon, bretele de umăr de sprijin, picioare de sprijin
Efect Eliberarea De Durere, De Boală
Material Material Compozit
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model A0969##
Nume De Brand Tcare

Scrie o recenzie

Produse similare