Oferta

52.98lei

66.23lei

Cald La 90 De Grade Unghi Drept De Prelungire Șurubelniță De Găurit În Unghi Drept Exerciții Extensia Gambei D6

Adaugă o recenzie

Cald La 90 De Grade Unghi Drept De Prelungire Șurubelniță De Găurit În Unghi Drept Exerciții Extensia Gambei D6 Descriere:

Caracteristici :

Reglabil - Pot fi indoite la 105 grade, rândul său, la stânga și la dreapta

Poate fi folosit manual sau cu burghiu electric - se Aplică pentru toate burghiu electric și cheie tubulară, care vă permite să se extindă pentru a în cazul în care burghiul nu poate ajunge la.

O mai bună accesibilitate pentru spații înguste, impactul gata de performanță Proiectat pentru utilizarea în impactul drivere. 90 de grade modele pentru spații înguste, se extinde puterea de a o surubelnita, cuplul maxim: 10n/m.Perfect instrument la îndemână pentru greu-la-ajunge la zone.

1/4inch shank - 1/4inch (6,35 mm) hexagonală tijă de antrenare poate fi schimbat rapid pentru mașini de găurit, mașina mandrine și chei.

Permite mai stricte de acces - Sigur-set sistem plutitoare magneți fixează elemente de fixare, valabil 90 de grade capului permite strâns de acces atunci când se utilizează 1 bit sfat.

Caietul de sarcini :

Material: oțel Crom vanadiu+ABS

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiune: Aproximativ 155*32mm

Coadă: Universal 1/4 (6.35 mm)

Greutate: aproximativ 285g

Caracteristici: Poate fi folosit manual sau cu burghiu electric Pachet Include:

1 x Unghi Drept Exerciții Extensia Gambei

Etichete: Unghi de 90 de grade instrument, mandrină cu adaptor de 90 de grade, 90 de grade șurubelniță, burghiu unghi de 90 de grade, Carburator instrumentul de reparare, unghiul conducător f 90 de grade, unghiul de șurubelniță de 90 de grade, clemă în unghi de 90 de grade, 90 de grade driver, de găurit 90
Tip Core Drill Bit
Numărul De Model Dreapta-Unghi
Lungime as
Material Alte
Nume De Brand Aleekit
Utilizarea Lemn De Foraj
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului

Scrie o recenzie

Produse similare