Oferta

94.11lei

134.45lei

Universal Aliaj de Aluminiu de biciclete Biciclete Bancheta din Spate portbagajul de Biciclete de Munte Biciclete Piese Accesorii 90 kg Încărcare Max

Adaugă o recenzie

1 set Universal Max 90 kg capacitate de încărcare de biciclete biciclete bancheta din spate portbagajul de biciclete de munte biciclete accesorii transport gratuit

Nume Produs:Bicicleta Portbagaj

Material: Aliaj De Aluminiu

Rack-Dimensiuni:Lungime 55cm Largă 14.5 cm

Rack Bord:Lungime 35.5 cm latime 14.5 cm

Costum de 3.3 cm Seat Post

Garda Bar Costum De 2,5 cm Rack

De încărcare de 90 kg, real portante vedea cadru de biciclete.

Caracteristică:design la modă de înaltă calitate din aliaj de aluminiu de eliberare rapidă

Element de: 1 set Detașabilă de Înaltă Rezistență Biciclete Biciclete din spate pentru bagaje.

Material: Oțel de Înaltă rezistență de Fier.

Dimensiune: după Cum am mai arătat.Compatibil cu tip Universal de Biciclete de 15-21 de inch, mai puțin decât 27mm Spate furca Diametru tub.

Culoare: Alb,Negru

Ambalare: sac de Poli

1. Principalul suport tub * 1 bucată;

2 .Partea tije de sprijin * 2 bucăți;

3. Partea fender aripă * 2 buc;

4. Noapte de siguranță reflector lampă * 1 bucată;

5.Garnitura * 1 bucată;

6. Șuruburi și Buloane;

7. Depozitare curea de fixare * 1 bucata.

Aparat: Acesta poate fi instalat ca un scaun din spate a raft, astfel încât să puteți transporta prietena ta în spatele tău.U poate, de asemenea, fixați bagajele de pe raft, atunci când aveți de gând pentru drumeții, turism sau de lungă distanță care pleacă.

Pentru Clienții ruși, pls va rugam sa FOLOSITI NUMELE DVS. COMPLET pentru a plasa comanda, în caz Contrar, nu puteți primi produsele !!!

Pentru Toți Cumpărătorii

Plata

Acceptam T/T, Escrow, și western Union

Transport

De obicei coletele sunt expediate în termen de 3 zile.

Pentru Clienții ruși, vă Rugăm să FOLOSIȚI NUMELE DVS. COMPLET pentru a Plasa Comanda, în caz Contrar, nu puteți Primi Mărfurile.

Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.

Timp de livrare: livrare Gratuita trimite prin China post, cele mai multe țări, poate ajunge la 15~35 de zile.Rusia și Brazilia, care este încet, ar putea avea nevoie de 20~90 de zile.Dacă dona€™t primi în termen de 45 de zile, vă rog să-mi scrii, eu va verifica pentru tine.

Feedback-ul

Apreciem foarte mult de 5 Stele Feedback-ul POZITIV.Avem un program care răspunde în mod automat de îndată ce vă lăsați feedback-ul dumneavoastră.Apreciem foarte mult sfaturile tale, care ne permite de a oferi servicii mai bune pentru tine.

Dacă orice PROBLEMĂ cu comanda dumneavoastră sau vrei să afli mai multe detalii despre produsele noastre , Nu ezitați să să-mi spuneți, facem tot posibilul pentru a rezolva problemele.

De rambursare și de Garanție

Acceptam returnarea produsului in termen de 7 zile.Transport de Marfă de întoarcere va fi seller’s de responsabilitate, dacă este o problemă de calitate sau veți obține un produs ca nu este descrisă, în caz contrar cumpărătorul va suporta retur de marfă și de rambursare nu este permis (în Cazul returnării produsului, vă rugăm să păstrați ambalajul original)

Am 6 luni de garantie pentru produsele noastre, dacă produsele pe care le cumpara sunt defecte în termen de 1 lună .va vom trimite un înlocuitor, fără taxe suplimentare sau de restituire, atunci când vom ajunge produsele defecte, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, puteți încă să le trimiteți înapoi la noi, dar trebuie să plătească de transport maritim de mărfuri.

Etichete: rosu cardigan imprimare, mașină roșie autocolant 3m, lanterna hitachi, dresuri copii hb, t1 821w cablu flex, qm200gy tahometru, lanterna magnetica roșu, lanterna aparat de fotografiat, masina rosie trece condus
Utilizare MTB Biciclete Bancheta din Spate Rack
Capacitate (Încărcare) 90 kg
Tip marfa rafturi
Nume De Brand XC USHIO
Greutate 1200g approximately
Caracteristică De înaltă rezistență
Dimensiune 15-21 inch compatible
Articol Bicicleta Din Aliaj De Aluminiu, Bare De Marfă
Sistem De Frânare Universal
Material Aluminiu

Scrie o recenzie

Produse similare