Oferta

28.00lei

46.66lei

PCI-E1394 Card de Captura Video HDMI placa de Captura PCI Express placa de Captura 1080P Pentru Jocul de Întâlnire Difuzat Live Streaming

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

1.La VT6307 seria cip integrează un controler gazdă cu un PCI-Express interfață pentru a oferi sisteme de computere cu rapid și flexibil de conexiune de performanță, cu mai multe periferice și produse electronice de consum.

2.IEEE 1394 repede serial bus (cunoscut sub numele de Firewire™) este un PCI de tip peer-to-peer de interconectare a sistemului și este în general considerată ca principală interfață digitală pentru echipamente audio și video.IEEE 1394a configurare suporta hot-swappable și conexiuni rapide la calculator periferice cum ar fi imprimante, hard disk-uri, dispozitive multimedia și electronice de consum, cum ar fi controlere de joc și camere video.

3.La VT6307 serie host controller oferă de înaltă performanță conexiune serială pentru IEEE 1394 și 1394a serie de autobuze de punere în aplicare Link-ul de Fizică și straturi.La VT6307 seria cip integrează un controler gazdă cu un PCI-Express interfață pentru a oferi sisteme de computere cu rapid și flexibil de conexiune de performanță, cu mai multe periferice și produse electronice de consum.

Descriere:

La VT6307 serie host controller oferă performanță conexiune serială pentru IEEE 1394 și 1394a serie de autobuze de punere în aplicare Link-ul de Fizică și straturi.

Caietul de sarcini:

Tip: Placa De Captura

Rezolutie: 400

Chip: PRIN

Interfata: PCI-E

Culoare: argintiu și negru

Pachetul Inclus:

1x Card de Captura Video

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: hdmi pci captura, placa de captura pci e, pci express x1, pcie captura video, ios hdmi placa de captura, pci la sata, Captura video 1080p, renault captur, expresscard pentru laptop, fila de captare
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand DANMINI

Scrie o recenzie

Produse similare