Oferta

68.09lei

130.94lei

LEDIARY ȘTIULETE de LED-uri Spoturi Tavan Alb Încastrat Lampă Spot 90mm Taie Gaura 85-265V 5W/10W/15W 3000K/4000K/6000K Corpuri de Iluminat

Adaugă o recenzie

LEDIARY Sursă de Lumină Înlocuibilă, COB corp de Iluminat Patrat Lampă de Tavan Unghi Reglabil Izolate CE Driver Aluminiu 220V 6W/10W/15W 1. Caracteristica: de Inlocuit Sursa de Iluminat (Lampă Capac, Sursă de Lumină și Driver sunt detașabile, astfel încât nu aveți nevoie pentru a schimba întregul lampa atunci când luminile sunt rupte) 2. Caracteristica două: Super Bun Căldura care Radiază Efect (Întregul corp este Alumimum, chiar Sursa de Lumina Corpului) 3. Cuprinde trei: Utilizarea Izolate CE Driver 4. Materail: Carcasa din Aluminiu + Aluminiu Special Radiator+ COB LED+Izolat CE Driver 5. Watt și Lumen: 400lm pentru 6W/720lm de 10W/1200lm pentru 15W 6. Dimensiune: Diametru Max 100*100mm, se Taie Găuri de Dimensiuni 90mm pentru 6W/10W/15W tip, Inaltime 90mm pentru 6W/10W tip, Înălțime 107mm pentru 15W tip 7. Intrare: 220V~240V 50/60HZ 8. CRI 85, IP 20 9. Beam Unghi: 20 de grade; Unghi Reglabil: în SUS sau în Jos 15 grade 10. Iluminare Culoare: Alb Cald 3000K, Alb neutru 4000K, Alb Rece 6000K 11. Durata de viata: 30000H Toate Carcasă din Aluminiu, Unghi Reglabil Sus sau în Jos 15° COB LED AluminiuRadiator de Disipare Mai bună a Căldurii Sfat pentru a Instala

Carcasa și Sursa de Lumină în două cutii, astfel încât aveți nevoie să instalați-le împreună.Face cerc 1 aliniați cu cercul 3, cerc 2 alinia cu cerc 4. Aliniați și rotiți un pic pentru a rezolva

De la Stânga la Dreapta: Alb Cald 3000K, Alb neutru 4000K, Alb Rece 6000K

De vânzare cu amănuntul, cu ridicata și picătură de transport maritim sunt binevenite.

A. Pentru comerțul cu amănuntul, ne trimite prin Epacket sau China Aer Înregistrat Mail pentru comenzi de peste $5. În timp ce pentru comenzi mai mici de 5 dolari, ne trimite prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, atunci este posibil să nu puteți vedea informațiile de urmărire în țara dumneavoastră, dar ne puteti contacta pentru a cere și primi coletul ca de obicei.Promitem o rambursare completă, dacă nu puteți primi bunuri.

B. Pentru en-gros, va putem oferi o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

C. Pentru picătură de transport maritim, putem trimite bunuri direct pentru clienții dumneavoastră cât mai mult ca să ne dea adresa și numărul de telefon.

Cum de a urmări coletul meu?

A. puteți vedea direct pe dreptul de pagina de comanda.

B. puteți urmări coletul pe următoarele site-ul și copiați numărul de urmărire în browser-ul:

C. puteți să ne contactați și întrebați, și ne va ajuta pentru a urmări pentru tine.

Oricum, vă rugăm să acorde o atenție la informațiile de urmărire.Obtinerea coletul la timp este important atunci când aceasta ajunge.

Cât timp va dura?

Pentru China Post, va dura 30-60 de zile pentru a ajunge tine.În timp ce pentru express de transport, va dura 7 zile.

Notă: Dacă protecția timpul se scurge, dar coletul tot nu ajunge, vă rugăm să ne contactați pentru a vă extinde protecția în timp și viitoare de a verifica coletul.Atunci nu-ți vei pierde bani înainte de a primi bunuri.

A. probleme de Calitate vor fi oferite schimbare sau rambursare.Alte probleme vor fi oferite schimba, dar cumpărătorii trebuie să plătească costurile de returnare.

B. Uneori s-ar putea eșua pentru a obține elementele cauza pierderii sau din alte motive.Nu fi îngrijorat, să ne contactați cât mai curând posibil, oferim rambursare sau trimite un element nou.

C. vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări/probleme, vă vom oferi un răspuns în termen de 12h.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să confirmați primirea și să dea o revizuire de 5 stele.Feedback-ul cu poze va fi apreciat.

Dacă mărfurile au orice problemă, vă rugăm totuși să ne contactați la prima dată.Va vom oferi o soluție satisfăcătoare.Rambursare completă va fi absolută pentru probleme de calitate.

Etichete: condus la fața locului lumina 220v 30w, g4 cald, 4w led downlight 4000k, cristal grillz, led mini spot, La fața locului, punch găuri pătrate, lampa led spot, negru cob lumina, tin lumini plafon
Certificare CQC
Tensiune 220V
Numărul De Model Sursă De Lumină Înlocuibilă, Spoturi Pătrat Reglabil
Puterea De Toleranță 5%
Caracteristică 1 Unghi Reglabil Sus sau în Jos de 15 grade
Max Diammeter 100mm
Tip De Element Sursă De Lumină Înlocuibilă, Corp De Iluminat
Material Aluminiu
Lumina De Culoare 3000k/4000k/6000k
Sursa De Alimentare AC
Material Principal Carcasă din aluminiu și Aluminiu Radiator
Caracteristică 2 High-end Sursă de Lumină Înlocuibilă, corp de Iluminat
Garanție 3 ani
Cerere Foaier
Origine NC(de Origine)
Este Estompat No
Sursa De Lumina Alte
Nume De Brand LEDIARY
Este De Becuri Incluse Da
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
Se Taie Gaura Dimensiune 90mm

Scrie o recenzie

Produse similare