Oferta

30.68lei

49.51lei

Difuzor Bluetooth Silicon Caz de Protecție de Acoperire Piele Pentru JBL Xtreme 3 Difuzor de Silicon de Protecție Sac de Depozitare Dropshipping

Adaugă o recenzie

Caracteristici:

1. Silicon de Protecție Caz: Acest capac de silicon este conceput forJBL Xtreme 3 Difuzor Bluetooth. (Nu include difuzor si accesorii)

2.Moale și 100% în condiții de Siguranță: Silicon carcasa este confectionata din silicon de înaltă calitate, carcasa este făcută de subțire și premium material pentru a asigura o mai bună protecție și o durată lungă de viață a dispozitivului pentru Xtreme 3 difuzor.

3.Face de Încărcare Buna: Nu este nevoie pentru a scoate carcasa de silicon atunci când încărcați dispozitivul pentru Xtreme 3 difuzor, și-l protejează dispozitivul pentru Xtreme 3 difuzor și vă permite pentru a prinde difuzorul atunci când răspunde.

4.Ușor de instalat: potcoava-ca design permite pentru plasarea ușoară a vorbitorului și cablu de 100% sunet de calitate și de recunoaștere a vocii.

5. Buna Dimensiuni: Măsuri despre 313mm lungime * 118mm lățime * înălțime 139mm/12.32*4.65*5.47 în, cantareste aproximativ 165g.

Caietul de sarcini:

Numele: Capac de Protectie pentru Difuzor Bluetooth

Material: Silicon

Modele compatibile: forJBL Xtreme 3 Difuzor

Culori disponibile: negru, rosu, verde

Dimensiuni(aproximativ): lungime 313mm*lățime 118mm*înălțime 139mm/12.32*4.65*5.47 în

Greutate(aproximativ): 165g

Lista De Ambalare:

1*Capac De Silicon

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: jbl t450bt, difuzor fără fir, dispozitiv de management de cab jbl, jbl, bose soundlink, difuzor xtreme, jbl mari extreme, jbl goo caz, bt difuzor, jbl pulse bluetooth speaker original
Suport Dropshipping/ En-Gros
Numărul De Model Difuzor Bluetooth caz de silicon
Origine NC(de Origine)
Pachet No
Material Gel De Siliciu
Tip De Element Difuzor Cazuri

Scrie o recenzie

Produse similare