Oferta

62.77lei

160.96lei

Digital Sport în aer liber, care Rulează Bărbați Ceasuri Impermeabil Multifuncțional Ceas Deșteptător Ore Cronometru Femei EZON L008

Adaugă o recenzie

RM1391981720817013

Digital Sport în aer liber, care Rulează Bărbați Ceasuri Impermeabil Multifuncțional Ceas Deșteptător Ore Cronometru Femei EZON L008

Introducere

Vă mulțumim pentru achiziționarea EZON ceas.Acesta este un multi-funcțional ceas combină timp dual, calendar, cronometru, coutdown timer și alarmă, și, de asemenea, are funcția de 10 ture cronometru.

Caracteristici

Cronometru -- cronometrul este precis la 0.01-al doilea.Timpul maxim de cronometru este de 99 ore, 59 minute, 59 secunde.Cronometrul are două metode: singur cronometru și cronometru tur.Singur cronometru este utilizat pentru a măsura o singură persoană timp de funcționare.Tur cronometru este folosit pentru a înregistra timpul de tură și timpul intermediar, se poate înregistra 10 timp pe tur.

Cronometru de Date-După utilizarea poala cronometru, puteți vizualiza tur cronometru de date în modul de date.

50 de Ani de Calendar ... ceasul conține 50 de ani calendaristici (2010-2059).Săptămâna va fi resetat automat după anul, luna și data au fost stabilite.

Temporizator ... ceasul poate numărătoarea inversă de la un timp presetat la zero, zero atunci când este atins va interveni.Apăsați orice buton pentru a opri soneria.Maximum de timp presetat este de 99 ore, 59 de minute și 59 de secunde.

Dual Timpul ceasul are timp dual identificat cu T1/T2.

Alarma ... alarma include: chime oră și alarmă de T1/T2. Alarma va fi activată după ce ați setat alarma.

Chime oră ... ceasul va emite un semnal sonor de două ori la fiecare oră dacă pe oră chime este activată.Se va interveni pentru aproximativ 20 de secunde, la ora de alarmă dacă alarma este activată și apăsați pe orice buton pentru a opri soneria.

50 de Metri Rezistenta la Apa ... ceasul este rezistent la apă până la 5 ATM.Nu este nici o problemă să poarte ceas în timp ce de spălat mâinile, având cabină de duș cu apă rece, înot.Nu purta ceas în timp ce scufundări sau cu saună, și așa mai departe.Nu apăsați butonul de sub apă.

EL lumina de Fundal -- ecranul va rămâne aprins timp de aproximativ 3 secunde atunci când apăsați blacklight buton.

Note Pentru Clienții:

Ceasul setat din fabrică este în starea de dormit, vă rugăm să apăsați patru butoane împreună pentru a reveni la modul de timp și de a afișa ora curentă pe ecran.În starea de dormit, acest ceas tot timpul numai fără afișarea pe ecran.

Ambalaj:

L008 Ceas, Certificat De Garantie, Manual De Utilizare (Engleză).

Etichete: Pentru Barbati Ceas, sunroad ceas, ceas barbatesc, ceas, bărbați ceas, Ezon, g șoc, hot sexy femei foto, cifre ceas, ceas xonix
De Viață A Bateriei 12 Luni
Formati Fereastra Material Tip Acril
Carcasa Din Material Poliester
Cazul Formei RUNDA
Incuietoare Tip Catarama
Caracteristică Repetor
Alimentare 1 X Baterie CR2025 (incluse)
Numărul De Model L008C11
Adâncime De Rezistență La Apă 5Bar
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Caz Grosime 11.25 mm
Mișcarea Digital
Stil Moda & Casual
Trupa Lungime 24cm
Nume De Brand Ezon
Diametru Cadran 43mm
Precizie +/-1 Doua pe zi
Trupa Tip De Material Cauciuc
Lățime De Bandă 22mm
Tip De Element Ceasuri De Mana Digitale

Scrie o recenzie

Produse similare