Oferta

46.99lei

70.16lei

Fashion Geanta de Laptop Sleeve 13.3 14 15.4 inch PU Moale Maneca Geanta Pentru Notebook-uri Macbook Air Pro suprafață xiaomi Femei Bărbați Caz Laptop

Adaugă o recenzie

100% de Brand 2020 Nou laptop maneca!!!

Perfect pentru călătorii de afaceri, excursii de week-end, școală, cumpărături și alte activități în aer liber în viața de zi cu zi.

Caracteristică:

De Brand nou de înaltă calitate.Ultra-subțire și ușor.De lux transporta laptop-uri femei și bărbați pungi.Magazin laptop-ul și fixați-l atunci când îl purta.Proteja de la zgârieturi, murdărie, impact si uzura pe termen lung.Moale Simțit captuseala evite zgârieturi pe suprafața de laptop.Este rezistent la apa, deci nu vă faceți griji despre scuipa sau de mers pe jos în ploaie atunci când laptopul este în acest maneca.

Dimensiune:( Vă Rugăm Remindly !!Potrivit de subțiri și ușoare laptop-uri sau tablete )

13.3 inch :31 * 20.5 cm 14 inch:34 * 22.7 cm 15 inch :37 * 24,7 cm

Pachetul Inclus:

1 x laptop maneca Numai cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă :

1. Datorită materialului de transport și incertitudini.Saci va apărea cute.Dar după spălare, puteți schimba 2.Datorită diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție. 3.Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferă datorită măsurare manual. 4.Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: personalizate mac book pro 13 caz, fantezie notebook sleeve, coque macbook air maneca, bostanten geanta de laptop femeie, mlitary rucsac pentru laptop, macbook air, etsy macbook maneca, geanta laptop 15 6 inch om, aliaj de suprafață, am geanta notebook
Tip Laptop Maneca
Numărul De Model SW49-Moale Laptop Sac de Maneca
Model Tip Solid
Stil Fasion
Gen Unisex
Material PU
Modele Aplicabile Macbook Pro 15-inch
Tip De Închidere STRING
Nume De Brand AUGMICKY
Pachet Da

Scrie o recenzie

Produse similare