Oferta

133.67lei

252.18lei

Accesorii Pentru Baie-Set 6 Bucati De Bambus Set Camera Titularul Periuta De Dinti Dozator De Săpun Perie De Toaletă Gunoi Baie Esențiale Set

Adaugă o recenzie

[Bambus gunoi]

Designul ingenios il face un punct culminant de masă, colț de perete/colt.Frumusețea vieții începe cu detalii, design simplu si manopera.Aplicație: colturi de masa sau de perete colțuri în birouri, case, restaurante, cluburi, case de ceai și în alte locuri.

[Perie Wc]

Funcția și frumusețea coexista, pot decora perie de toaletă în baie.Mânerul periei este fabricat din oțel inoxidabil, care nu este ruginit și durabil.Cu auto-blocare non-alunecare de sârmă pentru a preveni perie de cap de la care se încadrează off în timpul utilizării, de înaltă calitate perie de cap.

[Lotiune de sticla]

Simplu și practic lotiune de sticla, a spori gustul/îmbunătăți baie murdar.Dublu-strat de galvanizare duza, apăsând cu o mână, simt netedă.Ea are un simt netedă, fără rugină, fără înnegrire, manopera amenzii, și durabilitate.

[Soap Box]

Bambus lemn simți/design minimalist, mic și flexibil, potrivit pentru o varietate de tipuri de săpun.Colțurile rotunjite sunt prelucrate în jurul valorii de, așa că nu se va tăia mâinile și este ușor de a lua.Ultra-subțire și practic, nu ocupă spațiu în timp ce încă fiind puternice și durabile.

[Periuta De Dinti Cupa]

Moda si eleganta coexista, experimenta un sentiment reconfortant de spălat în dimineața și seara.Partiție a intervalului, design anti-alunecare, usor de tinut.În conformitate cu modern design practic, folosind materiale ecologice, folosiți cu încredere.

[Gura ceașcă]

Începând cu aspectul/calitatea finală a produsului, pe termen lung companie, mai durabil, fără teama de a cădea.Mată simt, mai rezistent la alunecare, și confortabil să dețină.Fiecare ceașcă cu gura lustruite cu atenție pentru a face netedă și nu răni pe buze.

Etichete: BAMBUS, tiy produse de baie, bambus titularul periuță de dinți titular, dentalbrush, bambus pentru baie, accesorii baie set, grijă de natură, suport perii machiaj, setul de baie săpun, baie roz
Caracteristică Aprovizionat
Este Dispozitiv Inteligent No
Tip Șase-bucata Set
Numărul De Model Accesorii baie set
Material Plastic
Nume De Brand AODMUKI
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Produse similare