Oferta

130.98lei

261.92lei

Robot Aspirator Robot Aspirator Matura&Mop Umed Simultan pentru Pardoseli Dure și Covoare Rula Praf Steriliza Inteligent Planificate

Adaugă o recenzie

Robot Aspirator Robot Aspirator Matura&Mop Umed Simultan pentru Pardoseli Dure și Covoare Rula Praf Steriliza Inteligent Planificate

Produs parametru

Dimensiune produs: 20*20*6.5 CM

Dimensiune ambalare: 37.25.5*7.5 CM

Cutie specificatii: 92.5*38*50.5 CM

Ambalare cantitate: 24BUC, vă rugăm să plasați o comandă în multipli de 24

Cutie brut/net greutate: 19/18.5 KG

Singur produs greutate: 550 grame (inclusiv ambalaj)

Caracteristici produs: built-in baterie cu litiu, luminos, buton de comutare, adsorbția de praf si par, automat de schimbare de direcție, etc.

precizare:

1. Din motive de siguranță, acest produs ar trebui să fie utilizate de către persoane cu vârsta de peste 14 ani care sunt sănătoși fizic și psihic.

2. Acest produs nu este rezistent la apă, vă rugăm să nu lăsa acest produs de contact cu orice lichid și apă puțin adâncă, și păstrați-l departe de foc.

3. Este interzis de a folosi în plafoane suspendate, scari, duplex, case și alte tavan suspendat medii.

4. Atunci când produsul este de lucru, vă rugăm să aibă grijă de familia dumneavoastră și animalele de companie pentru a evita care se încadrează, călcând și alte leziuni.

5. Produsul adoptă design universal, și există o oportunitate de a schimba direcția atunci când se confruntă cu obstacole.

6. Trebuie să utilizați pozitive și negative instrucțiunile pentru a instala bateriile cu litiu cu 6xAA baterie, dar nu există nici o eroare de instalare.

7. Când lumina roșie se stinge, te rog, oprește de încărcare pentru a preveni supraîncărcarea, care va afecta durata de viață și provoca accidente.

8. Dacă produsul are miros specific, cum ar fi miros ciudat, fum, sunet anormal, febră.Vă rugăm să nu mai utilizați-l imediat.

Etichete: robot aspirator vacuum, moare roboți, aspirator osoji accesorii, apa aspirator perie, robot de jucărie, robot de curățare curat, 330uf, aspirator cu vid xiaomi, aspirator cu vacuum, carpet cleaner aspirator
Tensiune (V) 220V
Capacitate Caseta Praf (L) 0,5 L
Certificare UL
Tip Filtru HEPA
Cuvinte cheie Aspirator Robot
Dimensiune(mm) 300*300*75
Calendarul De Rezervare No
Special Duza De Aspiratie Multifunctionala Perie Combinată
Curățarea Traseului Aleatoare De Tip
De Viață A Bateriei 2 ore
Funcția Umed și Uscat
Praf De Stocare De Tip Cutie De Praf/Praf Găleată
LCD No
Numărul De Model Aspirator Robot
Perie Turbo Da
Sac Sau Fără Sac Fără sac
Origine NC(de Origine)
Lungime cablu (m) 1m
Instalare robot
Putere (W) Alte
Nume De Brand Cadimone
Control De La Distanță No

Scrie o recenzie

Produse similare