Oferta

503.78lei

Cbn Sfat strung metal cutter RCGX1207 0907 0604 RCMX RNGN1204 SNMN solid pcbn CNC insertii carbură pentru prelucrarea frână disc role

Adaugă o recenzie

 PCBN

Policristaline cubi de nitrură de bor (PCBN) este un sintetizat masa de aleatoriu orientate cubi de nitrură de bor (CBN) particule, legate printr-un liant ceramic fază.

Aplicație:

PCBN/CBN instrumente de tăiere sunt potrivite pentru mare viteză și foarte mare viteză de prelucrare de precizie din oțel călit de HRC>45, rezistent la uzura fontă, rezistente la căldură, aliaje de HRC>35, perlită fonta cenusie, fonta cu grafit nodular, Fe pe baza de P/M materiale sinterizate și călit fontă.

Cum de a comanda?

În scopul de a furniza produsul de care aveți nevoie trebuie să aibă următoarele informații: 1. De a introduce si instrumente denumire - cod ISO sau desen. 2. Tipul de abrazive (Diamant sau CBN). 3. Materialul de prelucrat.Deoarece nu există nici o serie diferită de PCD/PCBN este folosit pentru prelucrarea diferitelor obiective. 4. Lungimea necesară PCD/PCBN de ultimă oră. 5. Orice caracteristici speciale, de exemplu: Top rake sau raza diferite de cod etc. Sperăm să primească desen de indexabile tip introduce și instrumente.

Etichete: ego-ul cutite de strung, micro strung metal, newcam, ușa de metal de tăiere, cbn introduce, cartus pentru epson r290, strung de centrare burghiu, jc reparații, frână instrument, șipcă
Acoperire PCBN
Prelucrare prelucrare de frână disc de rulouri de Oțel de fier
Duritate Alte
Tip RCGX0907 0604 RCMX V TIP
Utilizare De Cotitură Externe Instrument
Nume De Brand GhPcd
Origine NC(de Origine)
Numele CBN introduce cnc
Material PCBN
Numărul De Model Instrumente De Cotitură

Scrie o recenzie

Produse similare